سید علی اصغر رضایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سیلاب باعث تخریب 88 طرح کشاورزی، دامپروری و خدمات شد که خسارت اولیه به این طرح ها حدود 6 میلیارد ریال است.
وی ادامه داد: کمیته امداد برای اشتغالزایی مددجویان، با توجه به نوع طرح ها به مددجویان تا سقف 500 میلیون ریال تسهیلات پرداخت کرد.
معاون اشتغال کمیته امداد مازندران گفت: با نابودی این طرح ها علاوه بر از بین رفتن اشتغال محرومان، این افراد زیر بار بدهی تسهیلات نیز باقی مانده اند که وضعیت این افراد را با مشکلات بیشتر روبرو کرده است.
وی افزود: در میان این طرح ها ، دامداری ها وضعیت و شرایط بدتری را دارند زیرا که علاوه بر تخریب واحد، غذای دامها که غالبا در گوشه انباری یا حیاط خانه ها نگهداری می شد نیز از بین رفته است.
رضایی با اشاره به اینکه از میان این طرح های آسیب دیده 30 طرح دامداری است، ادامه داد: در حال حاضر این ترس و دلهره در صاحبان این دامداری ها وجود دارد که دامهای آنها از نداشتن غذا تلف شوند و این بخش از سرمایه آنها نیز از بین برود.
وی افزود: هرچند تاکنون 41 راس دام مددجویان امداد مازندران در سیل اخیر تلف شدند و در صورت عدم حمایت دام های موجود نیز از کم و بی غذایی از بین خواهند رفت.
معاون کمیته امداد مازندران اضافه کرد: هرچند تاکنون کمیته امداد استان با کمک های موردی و پرداخت مبالغی بخشی از هزینه تامین علوفه دام این مددجویان را تامین کرده است.
وی با اشاره به اینکه برخی از طرح های اشتغال مشمول بیمه حوادث بودند، گفت: درحال پیگیری برای دریافت خسارت وارد شده به طرح ها بیمه بوده و همچنین با هماهنگی انجام شده افراد خسارت دیده به جهاد کشاورزی و فرمانداری ها معرفی می شوند تا نسبت به دریافت خسارت وارده از محل اعتبارات پیش بینی شده بهره مند شوند.
بنا به اعلام کمیته امداد مازندران، یک هزار و 193 مددجوی فاقد شغل استان برای دریافت تسهیلات توسعه اشتغال به بانک ها معرفی شدند و در نوبت دریافت این نوع تسهیلات هستند.
2096/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.