محمد محمدی تاکامی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برنامه وسیعی برای توسعه گردشگری در استان داریم تا از همه ظرفیت های گردشگری همه مناطق بهره ببریم و در مناطق شرقی مازندران، میانکاله، عباس آباد، سفیدچاه، فرح آباد، گلوگاه و تمامی جاذبه های گردشگری دیگر مطرح است.
وی ادامه داد: مدیریت استان مازندران در این راستا برنامه های متنوعی را در نظر دارد که از نوروز امسال آغاز شده است.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری مازندران با اشاره به سیل اخیردر مناطق شرقی مازندران گفت: سیلاب برنامه های گردشگری این مناطق را به تاخیر انداخت آما خوشبختانه به موقع توانستیم وضعیت را بهبود ببخشیم.
محمدی تاکامی معرفی جاذبه ها از طریق تبلیغات و تورها و جشنواره ها را از برنامه های تعمیق گردشگری مناطق شرقی استان عنوان کرد و گفت: برنامه هایی نیز از جمله راه اندازی موزه کشتی جویبار با توجه به شهرت این ورزش جویبار در جهان در دست اجراست.
**تضمین استمرار مازندران پاک با فرهنگ سازی
وی همچنین به طرح 'میراث ماندگار، مازندران پاک' نیز اشاره کرد و افزود: ستاد تسهیلات سفر مازندران دو برنامه برای سال 98 در نظر گرفت یکی خدمات شهری از جمله نظافت شهری و تلاش جهت تحقق مازندران پاک که اقداماتی شامل تمیز کردن سرویس های بهداشتی و پارک ها و غیره را به روال سالهای گذشته مدنظر قرار داد و دیگری بحث نشاط اجتماعی است.
مدیرکل امور شهری استانداری مازندران اظهار داشت: بحث مازندران پاک با درختکاری در 4 مرحله دو هفته یکبار انجام شد، بحث نظافت شهرها هم در وهله دوم بود.
محمدی ادامه داد: تفکر مورد نظر استاندار این است که اگر بتوانیم یکسال مازندران را پاک نگه داریم می توانیم برای همیشه آن را پاکیزه حفظ کنیم، بنابراین تلاش می کنیم هیچ آلودگی بوجود نیاید و آلودگی های قبلی را هم پاک کنیم و در این جهت حاشیه های جاده ها و شهر را تمیز نگه می داریم.
به گفته او این اقدامات در جهت فرهنگ سازی برای مردم و مسافران جهت پیشگیری از ایجاد آلودگی و زباله صورت می گیرد تا استمرار آن تضمین کنند.
گفتنی است طرح 'میراث ماندگار و مازندران پاک' یکی از ایده های استاندار بومی و جوان مازندران است که نقطه امیدی در پاک کردن چهره استان از زباله ایجاد کرده است که سالیان سال این سرزمین سبز را آلوده خود کرد.
طرح میراث ماندگار و مازندران پاک، طرحی یکساله با هدف زباله زدایی از جاده ها و اماکن عمومی استان با کمک دهیاری ها ، شوراها، کارکنان دولت و مردم است تا با فرهنگ سازی 'نه' به زباله و ایجاد فرهنگ درختکاری در مازندران، بازگشتی به گذشته زیبای استان باشد.
محمدی تاکامی همچنین ایجاد نشاط اجتماعی را از دیگر برنامه مدیریت استان عنوان کرد و گفت: بحث نشاط اجتماعی هم در کنار نظافت شهری مورد توجه ستاد قرار گرفت که به خوبی در حال اجراست.
مدیرکل امور شهری مازندران برگزاری جشنواره ها و نمایش موسیقی بومی ملی، کنسرت های موسیقی، نمایشگاههای فرهنگی و جنگ های شادی را از برنامه های اصلی نشاط اجتماعی عنوان کرد و افزود: تاکنون 75 مورد فرهنگی و هنری و 146 مورد کنسرت موسیقی و جنگ شادی در سراسر استان برگزار شد.
** مدیریت بحران بحث اضافه شده به برنامه های ستاد تسهیلات سفر مازندران
محمدی همچنین گفت: بحثی هم که به صورت اضطرار به برنامه های ستاد تسهیلات سفر اضافه شد با توجه به حادثه سیل، مدیریت بحران در شهرداری بویژه در شرق و غرب استان بود.
وی افزود: شهرداری های قرار گرفته در کانون حادثه و اطراف آن در زمان حادثه با امکانات ارسالی و پس از حادثه نیز با تخلیه آب و پاکسازی معابر خدمات دهی کردند و مدیریت اسکان آسیب دیدگان هم در حال حاضر توسط شهرداری ها در حال انجام است.
او به بیان اینکه در زمان وقوع حادثه همه شهرداران در مناطق خود حضور داشتند، افزود: شهرهای شرقی ما درگیر سیل شدند که کانون حادثه نکا و میاندرود بود و به دنبال این حادثه چون انتظار نداشتیم گردشگر وارد منطقه شود به غرب هدایت کردیم و جلوی کمپ یا چادرزنی مسافران جدید نیز گرفته شد.
مدیرکل امور شهری استانداری مازندران اظهار داشت: در حال حاضر به محض فروکش کردن سیلاب با کمک دستگاه های اجرایی و شهرداری ها ستاد تسهیلات سفر ورود کرده و فضای شهری به اوضاع قبلی بازگشت و فضای سبز و پارک های آسیب دیده هم تعمیر شد و اکنون شرایط برای حضور گردشگر در شرق هم مهیاست.
گفتنی است که مازندران سالانه میزبان بش از 50 میلیون نفر شب اقامت گردشگر داخلی و خارجی است که سهم نوروز از این رویداد بیش از 15 میلیون نفر شب اقامت است.
9919/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.