بهمن صادق نژاد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود که پساب این معادن به صورت مستقیم به رودخانه هراز هدایت می شد که مورد اعتراض و شکایت ساکنان پایین دست قرار داشت.
وی ادامه داد: کارشناسان محیط ‌زیست نیز پس از بازدید این موضوع را تایید کردند و در نهایت با اخذ مجوز قضایی، پلمپ شدند و تا رفع کامل مشکلات زیست محیطی پلمپ باقی خواهند ماند.
صادق نژاد گفت که بر اساس مقررات زیست محیطی، این دسته معادن حتی پس از رفع مشکلات زیست محیطی در صورت که بار دیگر مرتکب تخلف شوند برای همیشه از فعالیت آنها جلوگیری خواهد شد.
رییس اداره حفاظت محیط زیست همچنین از ارائه اخطار زیست محیطی به سه معدن دیگر در این شهرستان طی هفته جاری خبر داد. وی گفت که بازرسان این اداره پس از بازدید از هشت معدن شن و ماسه در نزدیکی رودخانه هراز، متوجه شدند که سه معدن از این تعداد بعضی شرایط تولید و شست و شوی مواد معدنی را رعایت نمی کنند و باعث ایجاد آلودگی زیست محیطی می شوند.
صادق نژاد رعایت نشدن مقررات زیست محیطی در معادن حاشیه رودخانه هراز را باعث آلوده سازی این رودخانه و تهدید سلامت ساکنان اطراف و پایین دست دانست و نسبت به تبعات بی توجهی به این موضوع هشدار داد.
وی از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه فعالیت آلوده ساز برای محیط زیست موضوع را به ماموران اجرایی محیط زیست اطلاع دهند.
در شهرستان آمل بیش از 40 واحد معدن کوهی در مسیر جاده هراز فعال است.
رعایت نکردن ملاحظات زیست محیطی، برداشت های بیش از حد تعیین شده از معادن و صدور مجوزهای جدید از جمله چالش هایی است که در یک دهه اخیر سلامت رودخانه هراز را به خطر انداخته است.
7327/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.