به گزارش خبرنگار ایرنا مهدی فلاح دبیر چهارمین جشنواره هنری دانشجویی ققنوس روز دوشنبه در نشست خبری در ساری اظهار کرد: هنر بهترین راه برای ارائه ایدئولوژی به مردم است و جنبه مردمی هنر گفتمان مشترک بین قشر فرهیخته و جامعه ایجاد می کند.
وی با اشاره به آغاز فراخوان جشنواره از امروز گفت: از اسفند ماه سال گذشته برای چهارمین دوره جشنواره ققنوس به منظور افزایش راندمان آغاز به کار کردیم، سال گذشته 400 اثر به جشنواره رسید و پیش بینی ارسال یکهزار اثر به دبیرخانه جشنواره را برای چهارمین دوره داریم.
فلاح مهلت دریافت آثار را تا دهم اسفندماه عنوان کرد و گفت: اردیبهشت 98 اختتامیه جشنواره خواهد بود.
وی ادامه داد: 15 شهرستان استان مازندران تحت پوشش جشنواره قرار دارند و به این منظور 122 پایگاه ، حوزه و نمایشگاه در سراسر استان برپا شده و از فردا به صورت رسمی و فشرده فراخوان و پوستر جشنواره بویژه در شبکه های مجازی پخش می شود.
وی افزود: از 10 اسفند تا 15 اسفند بازبینی و پذیرش آثار توسط کمیته دسته بندی انجام می گیرد و آثار از 15 اسفند تا 15 فروردین سال اینده براساس پارامترهای جدید داوری می شوند و برگزیدگان به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد.
دبیر جشنواره ققنوس مازندران گفت: چهارمین جشنواره هنری دانشجویی ققنوس در 10 بخش برگزار می شود که شامل موارد زیر می شود:
'آوایی و مداحی' ویژه دانشجویان خواهر مازندران است که شامل محورهای دکلمه، نمایشنامه خوانی، مجری گری، دوبله فیلم و انیمیشن می شود و با سه موضوع نقش زن در واقعه کربلا، محور مقاومت شامل سوریه، فلسطین و عراق و یمن، آسیب ها و پدیده های اجتماعی شامل فضای مجازی کافه گردی و سبک زندگی غربی اثر پذیرفته می شود.
در بخش مداحی و مرثیه و مولودی خوانی ویژه برادران نیز، موضوعات عاشورا، مدافعان حرم و اعیاد مذهبی است.
'پژوهش های هنری' شامل 4 موضوع تاریخ هنر انقلاب اسلامی ، نظریات شهید آوینی در هنر، مفهوم و نظریات هنری در تفکر دینی ، تجربیات و سبک های نوین هنری در چارچوب انقلاب اسلامی است.
بخش های بعدی 'فیلم کوتاه'، 'تاتر خیابانی' و 'انیمیشن' و 'استندآپ کمدی' شامل 5 موضوع اقتصاد مقاومتی و جهاد اقتصادی، تناقضات سبک زندگی مدرن، اسلامی شدن دانشگاه ها، عدالت اجتماعی است.
بخش ویژه 'خوشنویسی' شامل اذکار مذهبی، صلوات خاصه و جملات بزرگان دینی، موسیقی شامل محورهای سنتی، مقامی و تلفیقی و موسیقی های مناطق مازندران است.
بخش 'ادبیات' شعر کلاسیک نو و داستان کوتاه با موضوعات عدالت خواهی دانشجویی، آسیب های اجتماعی،
طنز انتقادی به مسائل روز و تحریم های آمریکاست.
بخش 'هنرهای تجسمی' شامل محورهای پوستر، عکس، کاریکاتور و خوشنویسی با موضوعات آیین های بومی و محلی فراموش شده مازندران، عدالت اجتماعی، امریکا و استکبار نوین است.
'هنرهای نمایشی' شامل فیلمنامه و نمایش با موضوعات عدالت اجتماعی، موضوعات صنفی و مدیریتی دانشگاه ها در استان، تبعات سبک زندگی مدرن و غیره را شامل می شود.
فلاح هدف جشنواره را رشد و ارتقا سطح هنری دانشجویان مازندران عنوان کرد و گفت: 32 اثر در سال گذشته از این استان به جشنواره کشوری راه یافتند و سه اثر حایز رتبه شدند.
7335/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.