به گزارش خبرنگار ایرنا، نیمکت سرمربیگری تیم فوتبال نساجی امروز و فردا یکی از داغ ترین نیمکت های سرمربیگری در فوتبال کشور است. در حالی که عمده تیم ها در حال جذب بازیکن و تمرینات نیم فصل هستند، تمرینات تیم فوتبال نساجی با خداحافظی ' جواد نکونام ' قرار است بدون حضور سرمربی از فردا یکشنبه نهم دی ماه در ورزشگاه کارگران تهران آغاز شود. این تیم فردا بدون سرمربی تمرین خواهد کرد، اما احتمالاً تا یکی دو روز دیگر تکلیف سرمربی نساجی هم مشخص می شود.
به نظر می رسد پیگیری استاندار مازندران و مذاکره با مالکان باشگاه سبب شده که تا حدودی سایه تنش ها و حاشیه ها از سر تیم کم شود. حالا مهم ترین موضوع برای هواداران نساجی این است که ببینند کدام چهره روی نیمکت سرمربیگری تیم محبوب شان می نشیند تا برای نیم فصل دوم با امید بیشتری منتظر دیدار برگشت مقابل ذوب آهن در روز 14 بهمن باشند.
تا کنون گزینه های شناخته شده و مطرحی برای در اختیار گرفتن سکان هدایت نساجی در نیم فصل دوم مطرح شده اند، چهره های شناخته شده ای که انتخاب هر کدامشان می تواند واکنش های متفاوتی در بین هواداران نساجی داشته باشد.
** دراگان اسکوچیچ؛ گمانه ای که رد شد
' دراگان اسکوچیچ ' یکی از چهره هایی است که نامش برای در اختیار گرفتن سرمربیگری نساجی مطرح است. وی سرمربی تیم فوتبال خونه به خونه بابل در نیم فصل دوم فصل قبل لیگ آزادگان بود که تیمش تا آخرین دقایق لیگ دسته یک سال گذشته فرصت صعود به لیگ برتر داشت، اما در نهایت این شانس را با تفاضل گل کمتر به نساجی باخت.
اسکوچیچ حضور پررنگی در فوتبال ایران داشته و به واسطه یک نیم فصل سرمربیگری در خونه به خونه، با فضای فوتبال مازندران هم آشناست. او با خونه به خونه نایب قهرمان جام حذفی ایران شد و تا یک قدمی صعود به لیگ برتر هم پیش رفت. نام بردن از او به عنوان یکی از گزینه های سرمربیگری نساجی در تعطیلات نیم فصل، اتفاقی شبیه به روی کار آمدن نکونام در نساجی را رقم می زند. نکونام نیز سال قبل پس از سرمربیگری در خونه به خونه، با چند هفته فاصله از آغاز نیم فصل دوم به قائمشهر آمد و سرمربی نساجی شد.
اما نکته ای که احتمال حضور اسکوچیچ در نساجی را تقریبا منتفی می کند، اظهار نظر مالک باشگاه نساجی ' فرهاد صنیعی فر ' است که اعلام کرد تا آخر وقت فردا یکشنبه سرمربی نساجی را معرفی می کند. او تاکید کرده که سرمربی این تیم از بین دو گزینه ایرانی انتخاب می شوند و به این ترتیب پیش از موعد بر نام اسکوچیچ قلم قرمز کشید.
** فیروز کریمی؛ تقابل آقای خاص و هواداران خاص
' فیروز کریمی ' یکی دیگر از گزینه های مطرح شده برای نشستن روی نیمکت نساجی است. سرمربی شناخته شده ای که در کارنامه اش حتی قهرمانی جام باشگاه های آسیا با تیم تقریبا منحل شده این روزهای پاس تهران را نیز دارد و همه فوتبالی ها او را با رفتارهای کمیک و متفاوتش در کنار زمین می شناسند.
کریمی پیشینه زیادی در هدایت تیم های شهرستانی دارد. او هم موفقیت های زیادی با تیم های شهرستانی کسب کرده و هم ناکامی هایی داشت. اما در مجموع به عنوان یک مربی سازگار با وضعیت تیم های شهرستانی در فوتبال کشور مطرح است.
برای هواداران نساجی، تقابل کریمی با جو متفاوت ورزشگاه شهید وطنی و احتمالا حاشیه هایی که گاهی گریبان نساجی را می گیرد، می تواند جالب و جذاب باشد.
** مجید جلالی؛ تبادل سرمربی
شنیده می شود که نام ' مجید جلالی 'هم در بین گزینه های سرمربیگری نساجی مطرح شده است. سرمربی با اخلاق و با دانش فوتبال ایران که یکی از پیشگامان فوتبال ایران در تحلیل داده های فوتبالی است. او طی تمام سال های سرمربیگریش در فوتبال ایران حضوری آرام و کم حاشیه داشت و معمولا هم تیم های تحت هدایتش در رده های میانی جدول قرار می گیرند.
با این حال، کسب نتایج ضعیف با پیکان از هفته نهم به بعد در نیم فصل نخست لیگ هجدهم، سبب شد که او پس از دو سال و نیم نیمکت نشینی در این تیم، از پیکانی ها خداحافظی کند و حالا جای خود را به جواد نکونام ، بدهد، جوانی که با نساجی آخرین ضربه را به تیم بحران زده پیکان در نیم فصل نخست وارد کرد تا جلالی امیدی به ادامه فعالیت در این تیم تهرانی نداشته باشد.
احتمال دارد حضور جلالی که طی چند هفته اخیر نتایج مطلوبی با تیم خود کسب نکرده، روی نیمکت نساجی انتقاداتی را در پی داشته باشد. البته حضور نکونام در پیکان با حکم مدیرعامل ایران خودرو و به دلیل آن چه که احترام این گروه صنعتی به هواداران تیم های شهرستانی عنوان شده، منتفی اعلام شده و سرمربیگری نکونام نیز در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.
** فراز کمالوند؛ دوراهی اراک و قائمشهر
نام ' فراز کمالوند 'هم در بین گزینه های سرمربیگری نساجی مازندران نشیده می شود. مربی 43 ساله فوتبال که خیلی از فوتبالی ها او را با حاشیه ها و سر و صداهایش در ذهن به یاد می آورند. کمالوند جوان است، اما مربی کم سابقه ای نیست. از سال 1380 مربیگری را در تیم های اسم و رسمدار فوتبال آغاز کرده و روی نیمکت تیم های زیادی نشسته است. اوج درخشش او در فوتبال تبریز بود. با تراکتورسازی در فصل 87-88 لیگ دسته یک قهرمان شد و سه فصل متوالی با این تیم نتایج قابل قبولی کسب کرد. او سال 1391 تیم شهرداری تبریز را نیز به لیگ برتر رساند، اما 2 سال را به دلیل پرونده ای که با موضوع تبانی به جریان افتاده بود، از سرمربیگری دور ماند.
چند روز پیش عنوان شد که کمالوند به اراک رفته و سرمربی تیم آلومینیوم این شهر شد، اما با توجه به این که هنوز قراردادی بین او و مسئولان باشگاه اراکی ثبت نشده، احتمال روی نیمکت نساجی نشستن او هرچند خیلی ضعیف، اما مطرح است.
** محمود فکری؛ بازگشت به خانه
' محمود فکری ' سرمربی مازندرانی فوتبال کشور هم یکی دیگر از گزینه های مطرح شده برای هدایت نساجی در نیم فصل دوم است. چهره ای که حضورش برای هواداران نساجی به واسطه مازندرانی بودن، کسب نتایج موفق در فصل گذشته لیگ آزادگان با نفت مسجد سلیمان و صعود به لیگ برتر و همچنین پیشینه ای که در باشگاه نساجی دارد می تواند جذاب و خوشایند باشد.
فکری که فوتبال حرفه ای را سال 1369 با نساجی آغاز کرد، سال 1395 سرمربی تیم نساجی شد و حضور موقتی تقریبا 2 ماه و نیمی را در این تیم داشت. او از اوایل تیر تا 12 شهریور 1395، در پنج بازی که سرمربی نساجی بود، یک پیروزی و چهار تساوی با این تیم کسب کرد، اما در نهایت به گفته خودش به خاطر مسائل حاشیه ای تیم استعفا داد و به جنوب ایران رفت تا پس از شیرین فراز کرمانشاه و نساجی، نفت مسجدسلیمان سومین تیمی باشد که او به عنوان سرمربی در آن حضور می یابد.
کسب نتایج درخشان با نفت و صعود به لیگ برتر با این تیم و دریافت عنوان بهترین سرمربی لیگ دسته یک فوتبال کشور در فصل گذشته احتمال این که از حضور فکری در نساجی استقبال شود را بالا می برد. او در حال حاضر سرمربی شاهین شهرداری بوشهر است که در پایان نیم فصل نخست لیگ دسته یک، در رده چهارم جدول قرار دارد. فکری جویباری تا کنون دو بار اعلام کرده که به خاطر مسائل مالی باشگاه بوشهری، قصد دارد استعفا دهد.
** یحیی گل محمدی؛ تکرار خاطرات خوب
پیش از آغاز لیگ هجدهم کمتر کسی فکرش را می کرد که پدیده مشهد بتواند بیشتر هفته های نیم فصل نخست را با صدرنشینی بگذراند و در نهایت هم امتیاز با سپاهان صدرنشین و پرسپولیس، به خاطر تفاضل گل در رتبه دوم جدول قرار بگیرد. سرمربیگری ' یحیی گل محمدی 'در این تیم و کسب نتایج درخشان با پدیده نشان داد که این سرمربی مازندرانی مسیر موفقیت های خود را همچنان به آرامی طی می کند.
گل محمدی قطعا یکی از چهره های محبوب برای هواداران نساجی است. او مرداد 1389 سرمربیگی نساجی را به عهده گرفت تا پس از نشستن روی نیمکت تیم تربیت یزد، دومین تجربه سرمربیگری خود را به باشگاه نساجی گره بزند. هواداران این تیم از روزهای حضور گل محمدی در استادیوم شهید وطنی خاطرات خوبی دارند. نساجی گل محمدی، هم جوان بود و هم خوب و با انگیزه بازی می کرد. تیمی که با صعود به لیگ برتر 6 امتیاز فاصله داشت، از بازیکنانی جوان تشکیل شده بود که گل محمدی به آن ها میدان داده بود. تیمی با میانگین سنی کمتر از 23 سال که یکدست و هماهنگ روی زمین بازی می کرد و بد هم نتیجه نمی گرفت.
' علی علیپور 'مهاجم اثرگذار این روزهای پرسپولیس، در نساجی گل محمدی هنوز 16 ساله نشده بود و با اعتماد این سرمربی در لیگ آزادگان وارد زمین شد. عملکرد خوب یحیی در نساجی راه او برای سرمربیگری در لیگ برتر را هموار کرد. هر چند که تیم یحیی در نیم فصل نخست، نساجی را در مشهد 3 بر صفر شکست داد و سنگین ترین شکست فصل نساجی را رقم زد، اما شاید کارنامه موفق گل محمدی در لیگ برتر و نتایجی که در این فصل با پدیده کسب کرد، سرمربیگری او برای نساجی را خوشایندترین اتفاق برای هواداران نساجی کند.
** فرهاد مجیدی؛ بمب خبری نیم فصل
قطعا پر سر و صداترین انتخاب برای سرمربیگری نساجی می تواند این باشد که ' فرزاد مجیدی ' سرپرست کنونی باشگاه نساجی، برادرش را در نیم فصل دوم همراه خود در این تیم ببیند. اعلام نام
'فرهاد مجیدی' در بین گزینه های سرمربیگری نساجی برای نیم فصل دوم عجیب ترین خبری مرتبط با نساجی است، خبری که حساسیت انتخاب سرمربی برای نماینده مازندران در لیگ برتر را از مرز هواداری نساجی فراتر می برد و به آن وجهه ای کشوری می دهد.
فرهاد مجیدی که برای استقلالی های ایران چهره ای محبوب است، مدت هاست که حضور خاصی در فوتبال ایران ندارد. او در این چند سال بازنشستگی، دوره های مربیگری را در اروپا پشت سر گذاشت و حالا با دانشی که در زمینه مربیگری کسب کرده، قصد دارد یک بار دیگر به فوتبال ایران برگردد.
شماره هفت پرطرفدار استقلالی ها، یکی از گزینه های مورد توجه مالکان باشگاه نساجی است؛ اما مشخص نیست که خود او چه نگاهی به نشستن روی نیمکت نساجی دارد. مجیدی که پیش از این نیز به واسطه اصالت قائمشهری خود، علاقه اش به نساجی را بیان کرده بود، اگر روی نیمکت نساجی قرار بگیرد، مهم ترین خبر تعطیلات نیم فصل لیگ هجدهم را خواهد ساخت. حضور او روی سکوی نساجی همانطور که توجه تمام استقلالی های ایران را به بازی های نساجی جلب می کند، به خاطر بی تجربه بودن اش در مربیگری، می تواند عاملی برای نگرانی هواداران نساجی هم باشد.
از اوایل نیم فصل دوم لیگ دسته یک سال گذشته سرمربیگری نساجی را جواد نکونام به عهده داشت و با این تیم به لیگ برتر فوتبال کشور صعود کرد. نکونام هفته گذشته به خاطر برخی مسائل پیش آمده در باشگاه، از سرمربیگری نساجی کناره گیری کرد.
نساجی نیم فصل نخست لیگ برتر را با 16 امتیاز از 15 بازی و قرار گرفتن در رتبه دهم جدول با نکونام به پایان رساند.
9927/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.