به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس مجمع نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی روز پنجشنبه در آیین معارفه استاندار جدید گفت: توسعه پایدار مازندران در گروه همدلی و اتحاد نیروهای تاثیر گذار از جمله نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاههای اجرایی است.
علی اسماعیلی افزود: انتخاب استاندار جدید از بین نیروهای بومی با همراهی و اتحاد نمایندگان رخ داده و باید این وحدت و همدلی برای توسعه متوازن استان تداوم یابد.
وی گفت: انتظار داریم استاندار سابق مازندران که به وزارت راه و شهرسازی رسید نیز در توسعه زیرساخت ها بخصوص حوزه راهها به این استان کمک کند.
نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی هم مطالبه مردم از استاندار جدید را پیگیری مصوبه منطقه آزاد برای این استان بیان کرد.
علی محمد شاعری از عقب ماندگی در حوزه راهها و حمل و نقل مازندران انتقاد کرد و گفت: مازندران با وجود داشتن ظرفیت های زیربنایی از لحاظ توسعه و زیرساخت راهها و حمل و نقل با عقب ماندگی جدی مواجه است و برای توسعه پایدار باید این عقب ماندگی ها جبران شود.
وی افزود : با انتخاب استاندار مازندران از نیروهای بومی با همراهی و وحدت نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی ، زمینه برای تداوم این وحدت برای توسعه پایدار استانی فراهم است و باید از این ظرفیت برای پیشبرد کارها در استان استفاده شود.
شاعری توجه به محیط زیست و رفع طرح آبرسانی به پنج شهرستان شرق مازندران را از دیگر مطالبات مردم از استاندار جدید اعلام کرده است.
نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس هم پسماند را مهم ترین مشکل این استان به خصوص شهرهای ساحلی برشمرد و ازاستاندارجدید خواست تا با ورود این معضل نسبت به رفع آن اقدام کند.
ولی الله نانوارکناری گفت: با برنامه ریزی مناسب با همدلی و همراهی می توان بر تمام مشکلات استانی از جمله پسماند فائق آمد.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ در مجلس شورای اسلامی هم توسعه متوازن را مطالبه نمایندگان از استاندار جدید بیان کرد.
عبدالله رضیان گفت: استاندار جدید که از نیروهای بومی این استان است، از این پس باید تمام استان را با یک نگاه توسعه ای مدیریت کند تا بتواند همراهی استانی برای توسعه را با خود داشته باشد.
وی افزود: نمایندگان مردم این استان در مجلس شورای اسلامی نیز در این گام توسعه متوازن استاندار جدید را همراهی خواهند کرد.
نماینده مردم ساری و میاندورد در مجلس شورای اسلامی هم گفت: مازندران به دلیل وضعیت طبیعی و راهبردی که دارد تمام 22 شهرستانش درقالب این کلانشهرمطرح هستند و تمام پازل ها برای توسعه استانی باید درقالب یک کلانشهر دیده شود.
علی اصغر یوسف نژاد افزود: اگر هر یک از این پازل ها که ظرفیت شهرستان های مازندران است در کنار یکدیگر قرار نگیرد، رشد و توسعه به خوبی رخ نمی دهد و باید برای توسعه استان از تمام ظرفیت ها در شهرستان استفاده کرد.
وی با اشاره به ارتقاء استاندارسابق مازندران در کسوت وزیر راه و شهرسازی خطاب به اسلامی گفت: اگر 10 درصد مطالباتی را که برای توسعه زیرساخت راه و شهرسازی مازندران از وزیر سابق داشتید هم اکنون به عنوان وزیر محقق کنید، مشکلات زیادی از مازندران حل می شود.
محمد دامادی دیگر نماینده مردم شهرستان های ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی هم سخنش را با انتقاد از طرح انتقال آب خزر به سمنان شروع کرد.
وی پیشنهاد کرد با توجه به مخالفت مردم مازندران و سازمان محیط زیست با اجرای طرح انتقال آب خزر به سمنان، آب این استان کویری از دریای عمان تامین شود.
دامادی مطالبات مردم استان از استاندار جدید را تکمیل پارک موزه دفاع مقدس بیان کرد و خواهان پیگیری اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه شد.
احمد حسین زادگان صبح امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی که پیش از این استاندار مازندران بود و سرپرست معاونت سیاسی وزارت کشور به عنوان بیست و سومین استاندار مازندران حکمش را دریافت کرد.
6982/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.