به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدحسن قاسمی روز چهارشنبه در مراسم جشن روز معلول در بهشهر جمعیت دانش آموزان معلول مازندران را هشت هزار نفر اعلام کرد و افزود که از این تعداد پنج هزار نفر در مدارس عادی تحصیل می کنند.
وی آماده سازی مدارس عادی و هدایت دانش آموزان به تحصیل در این مدارس را از سیاست های عدالت آموزشی برشمرد و گفت که مازندران از معدود استان هایی است که کمتر از 50 درصد دانش آموزان دچار معلولیت در مدارس خاص در حال تحصیل هستند.
رئیس اداره استثنایی آموزش و پرورش مازندران با اعلام این که در حال حاضر تنها دانش آموزانی که معلولیت جسمی حاد دارند در مدارس خاص تحصیل می کنند، توضیح داد: بر این باوریم که دانش آموزان معلول ما باید در همین جامعه عادی زندگی کنند و جامعه جدایی برای زندگی آنان وجود ندارد و این دانش آموزان باید در کنار دیگر هم سن و سالان خود به فعالیت آموزشی بپردازند تا از توانایی و مهارت یکدیگر استفاده کنند.
وی افزود: مناسب سازی مدارس عادی برای حضور معلولان با قوت در دست انجام است و در همین بخش با رایزنی های انجام شده با نوسازی و تجهیز مدارس استان مازندران مقرر شد تا مدارس در دست ساخت عادی ما برای حضور معلولان مناسب سازی شود.
قاسمی گفت که اکنون سه واحد آموزش استثنایی در بهشهر فعال است که مدرسه ابتدایی و پیش دبستانی قدس بهشهر، دانش آموزان با محدودیت های مختلف ذهنی، شنوایی، بینایی و حرکتی را پوشش می دهد و هنرستان پیام دانش آموزان دچار معلولیت ذهنی را در بین متوسطه اول و حرفه ای پوشش دارد و مرکز آموزشی و توانبخشی بشارت هم با نگاه آموزش توانبخشی مدارس عالی را در دستور کار دارد.
وزارت آموزش و پرورش پیرو اجلاس آموزش برای همه که سال 2000 میلادی در داکار برگزار شد با هدف دستیابی و فراهم کردن آموزش کیفی و قابل دسترس برای تمامی افراد، با انتخاب راهبرد جایگزینی دانش آموزان با نیازهای ویژه در مدارس عادی بر تامین کیفیت آموزش و پرورش برای تمامی کودکان، شیوه‌ نامه اجرایی طرح آموزش تلفیقی و فراگیر دانش ‌آموزان با نیازهای ویژه را در اردیبهشت 1393 ابلاغ کرده است.
مازندران امسال حدود 530 هزار جمعیت دانش آموزی دارد.
7332/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.