در جلسه شورای هماهنگی امر به معروف و نهی از منکر مازندران؛14 مرکز آموزشی و درمانی استان ارزیابی شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا،خلیل صالحی امروز یکشنبه در شورای هماهنگی امر به معروف و نهی از منکر مازندران با مهم بر شمردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: بر اساس بند 11 ماده 16 قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر پیگیری مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در ارتباط با تکالیف ستاد در خصوص راهکارهای اجرایی فرهنگ عفاف و حجاب از مهمترین وظایف امر به معروف و نهی از منکر است.
وی به ارزیابی 14 مرکز آموزشی و درمانی استان اشاره کرد و افزود: در این ارزیابی آمار کل پرسنل هشت هزار و 52 نفر که شامل سه هزار و 461 نفر آقا و چهار هزار و 591 نفر خانم بوده است.
دبیر اجرایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گفت:از این تعداد دو هزار و 859 نفر آقا معادل 80 درصد متاهل و سه هزار و 492 نفر خانم معادل 75 درصد متاهل بوده اند.
وی شمار اتاق های مختلط را 120 اتاق نام برد و افزود: 80 درصد دانشگاه علوم پزشکی بابل ،50 درصد انتقال خون و 30 درصد دانشگاه علوم پزشکی مازندران بوده است.
صالحی گفت: از تعداد کل 4 هزار و 591 نفر خانم دو هزار و 296 نفر معادل 50 درصد از چادر ،دو هزار و 157 نفر معادل 47 درصد بدون چادر با پوشش مانتوی مناسب و متعارف و 138 نفر معادل 3 درصد بدون چادر و پوشش غیر مناسب بوده اند.
وی ادامه داد: از سه هزار و 461 نفر آقا 95 درصد با پوشش و ظاهر مناسب و 5 درصد با پوشش نامناسب بوده اند.
صالحی وضعیت عفاف و حجاب و رعایت و شئونات اسلامی در مراکز آموزشی، درمانی خصوصی و واحدهای صنفی را بدین شرح اعلام کرد: حضور پزشکان و یا کارشناسان خانم با پوشش نامناسب و آرایش زننده در داروخانه ها،آموزش برخی رشته های ورزشی به صورت مختلط در سالن ها و باشگاه های ورزشی و همچنین عرضه و فروش لباس های زیر زنانه توسط آقایان در واحدهای صنفی.
وی بیان کرد: حضور خانم ها با پوشش نامناسب و آرایش زننده در مراکز تجارب بطوریکه در راهروهای پاساژها اقدام به عرضه محصولات می کنند.
دبیر اجرایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران گفت: وضعیت عفاف و حجاب کارکنان هتل ها ،رستوران ها و مراکز گردشگری در مجموع مناسب است ولی پوشش مراجعین به این مراکز بویژه در سفره سراهای سنتی بسیار نامناسب است که قابل توصیف نیست.