به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام محمود مشایخ در خطبه‌های نماز جمعه نوشهر افزود: عظیم‌ترین سرمایهٔ هر کشور نیروی انسانی به ‌خصوص جوانان آن است و بسیج یکی از مصادیق بارز استفاده از نیروی انسانی محسوب می‌شود.
وی تأکید کرد: امام راحل در سال 1358 یعنی قبل از شروع جنگ تحمیلی فرمان تشکیل بسیج را صادر کرد و این نهاد در مبارزه با آشوب‌های ضدانقلابی ‌ها در ابتدای انقلاب نقش مهمی داشت.
امام‌جمعه نوشهر ادامه داد: پس از شروع جنگ نیز بسیجیان در جبهه و پشت جبهه حضور گسترده‌ای داشتند.
مشایخ اظهار داشت: بسیجیان مصداق اخلاص و مردمی بودن هستند و بعد از جنگ نیز هر جا که به وجودشان نیاز بود وارد صحنه شدند که یاری به زلزله‌زدگان کرمانشاه از نمونه‌های آن است.
وی افزود: تفکر بسیجی تنها در مسائل نظامی نیست بلکه در علم هم است؛ مانند شهید و دانشمند هسته‌ای، مجید شهریاری که محصول انقلاب بود.
مشایح گفت: امروز حزب‌الله لبنان و حشدالشعبی عراق و حوثی‌های یمن تحت تأثیر بسیج ایران در حال مبارزه با مستکبران‌ هستند.
امام‌جمعهٔ نوشهر افزود: در یمن و در زادگاه اویس قرنی یمنی‌ها سه سال و نیم است در برابر تجاوز آل‌سعود مقاومت می‌کنند و آمریکا که پشتیبان عربستان است ایران را به جنگ‌افروزی در یمن و وحشت‌افکنی در منطقه متهم می‌کند.
وی همچنین با تبریک روز نیروی دریایی، گفت: ما نوشهری‌ها به دلیل وجود دانشگاه دریایی امام خمینی (ره) در شهرمان با نیروی دریایی مأنوسیم.
مشایخ افزود: نیروی دریایی نیرویی مقتدر و توانمند است و بااینکه دانشجویان آن قبل از انقلاب در خارج آموزش می‌دیدند، اکنون در داخل و همین نوشهر دوره‌های خود را می‌گذرانند و حتی فرماندهانشان تحصیل‌کردهٔ همین‌جا هستند.
7517/ 1602/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.