به گزارش خبرنگار ایرنا، فرزین فرهادی روز یک شنبه در جلسه کارگروه آب، خاک و کشاورزی که در جویبار برگزار شد، با اعلام اینکه طی چند ماه گذشته با توافق های به عمل آمده مدیریت آب بندان ها به صورت کامل بر عهده جهاد کشاورزی قرار گرفت، بیان کرد: مشاور طرح آب بندان ها در این استان انتخاب شد تا کار مطالعاتی آب بندان ها آغاز شود.
وی گفت: الویت لایروبی آب بندان ها با شهرستان های جویبار، میاندورود و شمال ساری است که با بیشترین مشکل کم آبی مواجه هستند.
مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اینکه لایروبی آب بندان ها نیازمند زمان مناسب است، گفت: براساس زمان بندی، لایروبی آب بندان ها از اواخر مردادماه تا اوایل آبان ماه انجام می شود.
فرهادی از بخشداران شهرستان جویبار خواست تا این موضوع را به اطلاع کشاورزان برسانند.
مدیر آب منطقه ای شهرستان های جویبار و قائمشهر در این جلسه گفت: امسال وضعیت آب اسفناک تر از سال گذشته است و برای رفع مشکل کم آبی کشاورزان باید نسبت به کشت جایگزین اقدام کرد و با مدیریت بر آب های سطحی در سال زراعی می توانیم از بحران کمبود آب جلوگیری کنیم .
هادی نیک اختر راه حل دیگر برای حل مشکل کم آبی را لایروبی آب بندان ها اعلام کرد و ادامه داد: طی سال گذشته از طریق مشارکت مردمی و با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد تومان، لایروبی پنج قطعه از آب بندان های شهرستان جویبار انجام شده است.
مدیر امور آب منطقه ای شهرستان های جویبار و قائمشهر اضافه کرد: همچنین امسال با مشارکت مردمی و اعتباری بالغ بر 6 میلیارد و 300 میلیون تومان لایروبی 6 قطعه آب بندان در شهرستان جویبار انجام شده است .
نیک اختر دلیل افزایش هزینه لایروبی را حجم بالای سطح آب بندان در حوزه روستای لاریم اعلام کرد .
وی با اعلام اینکه در شهرستان جویبار 60 قطعه آب بندان وجود دارد، گفت که برای هر قطعه آب بندان حدود 500 تا 700 میلیون تومان اعتبار نیاز داریم تا بتوانیم نسبت به لایروبی مابقی آب بندان ها اقدام کنیم.
مدیر آب منطقه ای شهرستان های جویبار و قائمشهر در خصوص لایروبی رودخانه سیاه رود در شهرستان جویبار، گفت: برای لایروبی رودخانه سیاه رود 380 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته ایم اما تاکنون تخصیصی حاصل نشده است.
نیک اختر بیان کرد: با تخصیص اعتبار لایروبی رودخانه سیاه رود از پل آزان تا جمعه بازار به طول 24 کیلومتر انجام خواهد شد.
شهرستان جویبار حدود 9 هزار و 743 هکتار زمین شالیزاری و بیش از چهار هزار هکتار اراضی باغی دارد.
7334/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.