به گزارش خبرنگار ایرنا ، بهزاد قره یاضی روز دوشنبه در آیین آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدید دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی ساری آمار اعضای هیات علمی دانشگاهها را 150 هزار نفر اعلام کرد.
وی گفت: با وجود کم کاری اعضای هیات علمی در نگارش و تهیه مقالات علمی ،اما همان تعداد محدود اعضای هیات علمی نگارنده مقالات جور بقیه اعضا را می کشند و تعداد بیشتری مقاله می نویسند .
قره ریاضی جایگاه دانشگاههای کشور در نگارش مقاله و انتشار جهانی آن را مرهون قلم 20 درصد اعضای هیات علمی دانست و توضیح داد: عملکرد خوب و درخشان برخی اعضای هیات علمی برای این منظور سبب شده تا ایران در زمینه تهیه تعداد مقالات در رتبه 16 جهان قرار گیرد.
رئیس انجمن ایمنی زیستی کشور با اعلام این که اعضای هیات علمی دانشگاههای ایران سالانه 50 هزار عنوان مقاله علمی در مجامع مختلف علمی در سطوح مختلف ارائه می کنند، گفت که ترکیه پس از ایران دومین کشور منطقه در این زمینه است که دانشگاهیانش سالانه 400 هزار عنوان مقاله می نویسند.
قره یاضی گفت: علاوه بر افزایش تعداد مقالات، تعداد ارجاع به مقالات ایران و مبنا قرار دادن این مقالات نیز افزایش یافته است که این نشان دهنده کیفی شدن مقالات است .
وی استفاده از تمامی ظرفیت اعضای هیات علمی برای نگارش و تدوین مقالات را خواستار شد و افزود: با پیاده کردن سیاست هایی همچون عدم ارتقای پایه علمی اساتید در صورت عدم ارائه مقاله می تواند این مساله را جبران کند .
قره یاضی از مقوله فروش پایان نامه به عنوان آسیب جدی به مقوله علم اندوزی در ایران نام برد و گفت: به همین دلیل می بینیم پایان نامه های یکسان در جلسات دفاع دانشجویان ارائه می شود که بیانگر مساله کپی پیس و فروش پایان نامه هاست .
وی خواستار برخورد جدی با فروش پایان نامه و پایان دادن به این معضل شد و افزود: در این صورت می توان امید داشت که پایان نامه های واقعی و علمی از درون جلسات دفاع دانشجویان خارج شود .
دبیر کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه ایران همچنان راه علم اندوزی و پیشتازی در این عرصه را همچون قرن های گذشته ادامه داده است، گفت: ایران بر روی خاکستر و باقی مانده دانش اساتید و دانشمندان گذشته نشسته نیست و همچنان مسیر پیشرفت علم و دانش در این دوران نیز جریان دارد .
رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری نیز در این مراسم گفت که این دانشگاه 45 ساله با وجود محدودیت های مالی و امکانات توانسته به وظیفه خود یعنی پروراندن نیروهای تخصصی در حوزه های کشاورزی بپردازد.
اسدالله تیموری افزود که این دانشگاه در 35 سال اخیر 144 نفر از فارغ التحصیلانش به عنوان عضو هیات علمی دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور و جهان مشغول فعالیت هستند .
در سال تحصیلی جدید حدود 700 دانشجوی جدید برای مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری سال تحصیلی خود را در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری آغاز کردند.
2096/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.