به گزارش ایرنا ، حجت الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی بعد از ظهر پنجشنبه در مراسم یادبود علامه حاج ابوالحسن ایازی و دو فرزندش حاج شیخ محمدرضا و حاج شیخ محمدجواد ایازی (ره) و یادواره بیش از یکصد روحانی حوزه علمیه رستمکلا در مسجد جامع این شهر افزود: نقش علما، در ادامه نقش انبیا و ائمه اطهار است و طلاب ما سربازان اهل بیت(ع) هستند.
وی اظهار داشت: شما در کشتی اهل بیت(ع) هستید و عنایت صاحب این نظام، شامل حال شماست و اجتماع امروز شما و تشییع شهدای اهواز و فرداهای دیگر نشان می دهد که در مسیر ولایت هستید و ارزش های اسلام و انقلاب برای شما مهم است.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه علمای این منطقه با نفس کیمیا اثر ایازی و کوهستانی رشد و نمو کردند و سالم و صالح هستند، گفت: علامه ایازی و کوهستانی و امسال ایشان پاک زندگی کردند و با روزنه های غیب آشنا بود و کرامت داشتند و باطن و ظاهری داشتند و بذر عالم در طول زمان رویش دارد و عالمان منطقه با تربیت ایت الله ایازی به این جایگاه رسیدند و همچنان مسئولان این حوزه علمیه در تربیت طلاب تلاش دارند.
وی افزود: روحانیت و علمای شما در طول تاریخ در راس بودند و بیشترین شهید را قشر روحانیت در زمان دفاع مقدس و جنگ داد و امروز هم روحانیت فدایی دین و انقلاب شما هستند و خسته نمی شوند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به مشکلات اقتصادی گفت: در راس حکومت ما چهره ملکوتی، شجاع، حکیم، مدیر، مدبر و متصل به امام زمان است و در این شرایط سخت اقتصادی باید گوش به فرمان رهبری و روحانیون انقلابی بوده، و به داد فقرا برسید و به بیچارگان رحم کنید.
مراسم هفدهمین سالگرد درگذشت آیت الله ‌ابوالحسن ایازی و دو فرزندش حاج شیخ محمدرضا و حاج شیخ محمدجواد ایازی (ره) با حضور علما و مسولان استانی و کشوری در مسجد جامع رستمکلا از توابع شهرستان بهشهر برگزار شد.
همزمان با برگزاری این مراسم یادبود و یادواره بیش از یکصد شهید طلبه و روحانی حوزه علمیه جعفریه رستمکلا ، نمایشگاه کتب و آثار و عکس های آیت الله ایازی در این شهر برگزار شد.
آیت الله حاج شیخ ابوالحسن ایازی(ره) در سال 1310 هجری شمسی در شهر رستمکلا از توابع بخش مرکزی شهرستان بهشهر به دنیا آمد.
مراحل ابتدایی تحصیل را در محضر پدر بزرگوارش مرحوم آیت الله حاج شیخ حیدر ایازی(ره)، آموخت، سپس وارد حوزه علمیه کوهستان شد و در محضر آیت الله کوهستانی(ره) کسب فیض کرد، مدتی هم در حوزه علمیه ساری به فراگیری علوم حوزوی پرداخت و پس از آن به حوزه قم سفر کرد و از محضر آیات عظام بروجردی، امام خمینی، و علامه طباطبایی(ره) بهره برد.
وی پس از 12 سال تحصیل در مکتب این بزرگان، بنا به پیشنهاد استادش آیت الله کوهستانی(ره) به حوزه علمیه نجف رفت و هشت سال در جوار بارگاه امیر دل ها، حضرت علی(ع) از محضر بزرگانی چون آیات عظام سید محسن حکیم، سید ابوالقاسم خویی، سید محمود شاهرودی، میرزا باقر زنجانی، و میرزا هاشم آملی بهره برد.
وی در سی سالگی موفق به اخذ درجه اجتهاد شد اما این موفقیت را از شاگردان و نزدیکانش پنهان نگه داشت و پس از آن به دعوت استادش مرحوم آیت الله کوهستانی(ره) و تقاضای مردم مازندران لبیک گفت و در 1341 شمسی به همراه خانواده اش به زادگاهش رستمکلا بازگشت.
در همان سال به همت مردم رستمکلا، بنای حوزه علمیه جعفریه با ظرفیت 200 طلبه را آغاز کرد و در مدت 40 سال تدریس در حوزه علمیه رستمکلا، چهار هزار روحانی تحویل جامعه اسلامی داد که از جمله تربیت یافتگان محضر این استاد اخلاق و عرفان، می توان به آیت الله صالحی مازندرانی و آیت الله موسی صالحی می توان اشاره کرد.
سال 1378، بیماری بر جسم آیت الله ایازی(ره) غلبه کرد و به مرور، بر شدت بیماری مرحوم علامه ایازی اضافه شد و در نهایت یکشنبه 26 اسفند ماه 1380 برابر با دوم محرم الحرام 1423 دار فانی را وداع گفت.
7332/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.