دکترسید عباس موسوی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 140 میلیارد ریال از کمک های خیرین سلامت مازندران نقدی و مابقی به صورت غیرنقدی انجام شده است.
وی اضافه کرد: میزان کمک های خیرین سلامت این استان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10 تا 15 درصد رشد داشته است.
در مازندران حدود 3 هزار نفر عضو تشکل خیرین سلامت هستند که در دوره اول دولت تدبیر و امید یک هزار میلیارد ریال کمک نقدی و غیرنقدی به حوزه سلامت انجام دادند.
در مجموع در سطح کشور خیرین سلامت دارای 620 تشکلند.
*** یارانه 114 میلیارد ریالی سلامت در مازندران
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: در سال جاری دولت برای ارایه خدمات درمانی بیمارستانی به بیماران در این استان حدود 114 میلیارد ریال یارانه سلامت تخصیص داد.
دکتر موسوی افزود: در این مدت افزون بر 60 هزار نفر در 23 بیمارستان دولتی مازندران تحت پوشش خدمات درمانی قرار گرفتند.
وی سرانه یارانه پرداختی برای هر بیمار بستری در بیمارستان های مازندران را در سال جاری حدود یک میلیون و 400 هزار ریال اعلام کرد.
در سال گذشته در مجموع در این استان افزون بر 300 هزار نفر در بیمارستان های دولتی بستری شدند که میانگین زمانی اقامت بیمارستانی برای این بیماران حدود 3 روز بود.
*** تدوین برنامه جامع سلامت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: برنامه جامع سلامت در این استان در حال تدوین است و پیش بینی می شود در سال جاری خاتمه یابد.
به گفته وی حدود 90درصد از کار تدوین برنامه جامع سلامت مازندران به اتمام رسید.
برنامه جامع سلامت، یک سند بالادستی در جغرافیای استانی است که با هدف ارتقای عادلانه شاخص های سلامت با محوریت شورای برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی و کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان توسط همه دستگاه های اجرایی و نهادهای مشارکت مردمی، تدوین ، تصویب و اجرا می شود.
6982/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.