نادرکردی دوست دوران جوانی خبرنگار شهید محمود صارمی روز یکشنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: شهدا قهرمانانی هستند که در سخت ترین مبارزات شرکت کرده و مدال و نشان لیاقت را خداوند بر گردن آنها آویخته و نیازی به تکریم ما زمینیان ندارند.
وی با بیان اینکه اوایل سال 63 با محمود در باشگاه کاراته سبک کان آشنا شدم اظهارداشت: اعتماد به نفس، قدرت بیان و روابط عمومی بالایی که شهید صارمی داشت موجب شد تا در برخی مراسم ها، مسابقات و فستیوال ها بعنوان یک مجری مسلط و حرفه ایی دعوت شود.
کردی اضافه کرد: شهید صارمی در باشگاه آموزش ها را بسیار جدی می گرفت و درکنار کلاس های کاراته درس را می خواند و به صورت پاره وقت کار می کرد.
مسئول سبک شوتوکان کاراته جهانی wskf لرستان ادامه داد: با قبولی محمود در دانشگاه تهران و رفتن من به سربازی بین ما کمی فاصله افتاد و در این مقطع او موفق به اخذ کمربند مشکی شد.
کردی یادآور شد: محمود به دلیل دانشگاه و کار در تهران کمی با رشته کاراته فاصله گرفت اما همچنان تمرینات خود را ادامه می داد حتی زمانی که از طریق بسیج دانشجویی جبهه رفته بود سربازان را آموزش می داد تا در مواجه با دشمن بتوانند با استفاده از سبک های کاراته از خود دفاع کنند.
وی با اشاره به اینکه محمود هر کاری را شروع می کرد به خوبی به اتمام می رساند، گفت: شهید صارمی درحرفه خبرنگاری و کار در خبرگزاری هم موفق عمل کرد زیرا بسیار فردی دقیق و مسئولیت پذیر بود.
دوست شهید صارمی افزود: شهید صارمی بارها از مظلومیت مردم افغانستان صحبت و از بی عدالتی و ظلم در حق مردم زیاد صحبت می کرد.
کردی اظهارداشت: شهید صارمی حق ماموریت خود را برای کمک به مردم افغان وساخت مدرسه هزینه می کردند و به راستی این افراد لایق شهادت بودند.
داورممتاز فدراسیون کاراته کشور بیان کرد: با رسیدن درگیری های افغانستان به اوج از محمود درخواست کردیم به دلیل وضعیت جسمی که جراحی آپاندیس کرده به مزارشریف نرود اما او می گفت ما مصونیت سیاسی داریم در ضمن من وظیفه دارم که در محل ماموریت باشم ماندن جایز نیست.
و سرانجام شنبه سیاه از راه رسید و در 17 مرداد سال 1377 خبر اسارت محمود و مدتها بعد خبر شهادت او همه را در بهت و ناباوری فرو برد و زادگاه شهید همانند همه جای ایران در عزای این شهید بزرگوار و هشت دیپلمات دیگر غرق در ماتم و عزا شد .
شهید محمود صارمی متولد خرداد 1347 در‪ ۲۶‬دیماه سال ‪ ۷۵‬به عنوان مسئول نمایندگی خبرگزاری جمهوری اسلامی راهی کابل افغانستان شد زمانی که این کشور درگیر جنگ‌های داخلی بود و به خوبی می‌دانست در این سرزمین آشوب زده خطر به اسارت درآمدن و حتی شهادت وجود دارد اما بر حسب وظیفه، رسالت و تکلیف این راه را انتخاب کرد و سرانجام در17 مرداد ماه 77 به دست گروه متحجر طالبان در را نشرحقایق به شهادت رسید و این روز از سوی شورای فرهنگ عمومی کشور به عنوان روز خبرنگار نام گرفت.
6052/7273
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.