به گزارش ایرنا، حمیدرضا نظیفی روز پنجشنبه در نشست با اصحاب رسانه در محل سالن جلسات دادگستری استان افزود: چنانچه هر ایرانی در بانک ژنتیک پرونده داشته باشد به راحتی می توان با نمونه مواد بیولوژیک بدن همانند مو و بزاق، حضور افراد در صحنه های جرم را تشخیص داد.
وی همچنین در خصوص وضعیت سالن تشریح استان گفت: قرار بود زمینی در کنار آرامستان خضر خرم آباد برای این مهم واگذار شود که تاکنون محقق نشده است.
وی اظهار داشت: با توجه به مشکل سالن تشریح در استان، مقرر شده بیمارستان ها، تمامی اجساد را به پزشکی قانونی منتقل نکنند و چنانچه جسدی نیاز به کالبد شکافی ندارد با همکاری پزشک و در محل بیمارستان گواهی صادر شود.
مدیرکل پزشکی قانونی لرستان در خصوص عملکرد سال 96 نیز گفت: 46 هزار و 523 فقره پرونده به این نهاد ارجاع شده که معادل یک سوم پرونده های وارده به دادگستری است.
نظیفی تصریح کرد: از این تعداد 84 درصد مربوط به معاینات سرپایی، 3.1 درصد معاینه اجساد، 9 دهم درصد کمیسیون و 12 درصد آزمایشگاه بوده است.
وی با بیان اینکه 40 خدمت در حوزه خدمات سرپایی در پزشکی قانونی ارائه می شود، افزود: بیشترین نزاع در مردادماه و بیشترین تصادف در شهریورماه ثبت شده است.
وی تعداد فوتی بر اثر تصادف های تعطیلات نوروز سال 96 را 25 نفر برشمرد و ادامه داد: به طور متوسط در ایام نوروز روزانه 1.15 درصد بر اثر تصادفات رانندگی جان باخته اند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان نیز از افزایش ۲۰ درصدی پرونده‌های تشکیل‌شده در حوزه قاچاق کالا و ارز خبر داد و گفت: پارسال ۱۱ هزار پرونده در بخش های قاچاق کالا و ارز، بهداشت، دارو، درمان و خدمات بررسی شده است.
بهرام براری افزود: از محل رسیدگی به این پرونده ها بیش از 100 میلیارد ریال جرائم نقدی وصول شده است.
وی تصریح کرد: پرونده های ورودی تخلفات کالا و خدمات ۱۷ درصد کاهش، حوزه قاچاق کالا و ارز ۲۰ درصد افزایش و حوزه دارو و درمان نیز ۵۰ درصد افزایش داشته است.
وی گفت: لرستان با وصول بیش از 60 درصد اجرای احکام، جز استان های اول تا سوم کشور است.
7269/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.