در ادامه این مطلب آمده است: در استان بیش از 1600 پیمانکار در قالب شرکت های ثبت شده پیمانکاری داریم، اینکه پروژه ها همگی در قالب مناقصه برگزار شود و اولویت هم تقویت مشاوران و پیمانکاران موجود استان باشد، یک مطالبه است.
بی تردید و متناسب با رتبه های پیمانکاری و سطح مشاوران در هر پروژه ای باید اولویت را به رقابت و البته حمایت از پیمانکاران استان در چارچوب قوانین و در چارچوب صلاحیت های فنی تعیین شده برای پروژه داد.
نباید ظرفیت انسانی و اشتغا‌لزایی پیمانکاران موجود استان، بدون استفاده و راکد بماند یا از ظرفیت مشاوران طراح و ناظر داخل استان استفاده نشود و مدام به سوی مشاوران یا پیمانکاران خارج از استان رفت که بی شک، یک روال غلط و نادرست است.
مهم ترین معضل استان بیکاری است، وقتی صنف پیمانکاران داخل استان رونق فعالیت داشته باشد خود به خود، چند هزار نیروی کار به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار می شوند که به نفع بهبود شرایط اقتصادی استان لرستان است.
اما اگر مثلاً مدام ترک تشریفات مناقصه اجرا کنیم یا مدام به مشاوران طراح خارج از استان متوسل شویم خود به خود، صنف پیمانکاران از رونق فعالیت می افتد و دچار رکود فعالیت می شود و این یعنی افزودن به تعداد بیکاران استان که خود، علت بسیاری از معضلات و مشکلات اقتصادی و اجتماعی خواهد شد.
لرستان استانی است با نرخ بیکاری بالای 10 درصد، در چنین شرایطی حتی اگر بشود و بتوان برای یک نفر هم شغل ایجاد کرد باید حمایت کرد.
وقتی چندین پیمانکار، رونق فعالیت براساس اصل رقابت سالم و قانونی داشته باشند نتیجه ‌آن اشتغالزایی ده ها مهندس و کارگر در جای جای استان است.
در هر پروژه ای که قرار است واگذار شود باید به ظرفیت‌های موجود داخلی استان متناسب با شرایط فنی و قانونی پروژه توجه کرد.
اگر واقعا در یک پروژه، امکان و ظرفیت ‌های فنی و مهندسی برای طراحی، نظارت و اجرا در داخل استان هست بر طبق روش مناقصه ( پیشگیری از انحصار و تقویت رقابت)، بایستی از این پتانسیل های انسانی درون استانی بهره جست تا هم این قشر از رکود فعالیت خارج شود و هم معضل بیکاری جوانان، تشدید نشود و معضل فرو بکاهد.
منبع: پایگاه خبری سنگ نوشته
7269/3022
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.