جاسم محمدی فارسانی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان ساکن در روستا از طریق خرید تضمینی محصولات آنان، از اهداف مهم اجرای این طرح است.
وی اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح ها را 150 میلیارد ریال برشمرد و اظهار داشت: تاکنون 10 طرح در شهرستان خرم‌آباد شناسایی‌شده‌ که مراحل کارشناسی و مشاوره آن‌ها به اتمام رسیده و نسبت به عقد قرارداد با شرکت توزیع برق استان اقدام کرده اند.
وی تصریح کرد: در هماهنگی به‌عمل‌آمده با شرکت توزیع برق استان، پایان هرماه با استفاده از کنتور خانگی میزان برق تولید شده در بستر شبکه محاسبه و ارزش ریالی آن به مجریان این طرح پرداخت می‌شود.
مدیرکل کمیته امداد لرستان گفت: در مطالعه کارشناسی 500 خانوار مددجوی استان دارای شرایط اجرای این طرح هستند.
محمدی فارسانی هزینه اجرای هر طرح را 300 میلیون ریال عنوان کرد و افزود: هر طرح ظرفیت اشتغال حداقل یک نفر را دارد که با راه‌اندازی این طرح‌ها زمینه اشتغال بیش از 500 نفر فراهم می‌شود.
وی اضافه کرد: پیش بینی می‌شود با اجرای هر طرح نیروگاه خورشیدی ماهیانه حداقل هفت میلیون ریال درآمد توسط مجری آن طرح کسب شود.
محمدی فارسانی تاکید کرد: کسب و کارهای نوین با تسهیلات زودبازده و کسب درآمد مطلوب، انگیزه مناسبی برای جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهر هستند.
حدود 200 هزار نفر از خدمات کمیته امداد لرستان بهره مند هستند.
7269/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.