محمد فیضیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: امکانات مختلفی مانند فراهم نمودن امکان دسترسی‌های نرم‌افزاری مراجعه‌کنندگان به کتابها و مجلات علمی فارسی و انگلیسی در راستای ارتقاء کیفی تجهیزات کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان ایجاد شده است.
وی بیان کرد: به همین منظور مرکز علم‌سنجی در دانشگاه لرستان ایجاد خواهد شد که وابسته به پایگاه استنادی جهان اسلام است.
فیضیان ادامه داد: این مرکز کارگاههای روش‌ رتبه‌بندی مقالات و دانشگاههای جهان را برای اعضای هیئت علمی نیز برگزار خواهد کرد و روش های جستجوی کتابخانه‌‌ای در کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان به صورت آنلاین شده است.
وی اظهار داشت: برنامه‌ریزی شده تا به صورت سالانه و براساس نظر گروههای آموزشی، کتب خریداری شوند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان گفت: اگر مراجعه‌کننده‌ای جستجو کند و کتاب مورد نظرش در کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان وجود نداشته باشد این امکان فراهم شده که بتواند سفارش خرید کتاب را ارائه کند تا خریداری شده و به کتابهای کتابخانه افزوده شود.
وی بیان کرد: این امکان نیز در کتابخانه دانشگاه فراهم شده که دسترسی به پایگاههای معتبری همچون Farsparer (فارس پیپر) که تعداد 500 پایگاه را پشتیبانی می‌کند برای مراجعه‌کننده به‌راحتی انجام ‌شود.
فیضیان ادامه داد: تعداد مقالات علمی دانشگاه لرستان در پایگاه web of science در مدت چهار سال گذشته تاکنون از 88 مقاله به تعداد نزدیک به 270 مقاله افزایش یافته و این نشان‌دهنده رشد فعالیت‌های علمی و پژوهشی در دانشگاه لرستان در مدت چهار سال گذشته تاکنون بوده است.
دانشگاه لرستان، با احتساب واحدهای آموزش عالی وابسته به این دانشگاه در شهرستان‌های استان بیش از 9 هزار دانشجو در 225 رشته در مقاطع مختلف تحصیلی و 280 عضو هیئت علمی دارد.
7274/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.