به گزارش خبرنگار ایرنا محمدرضا حافظی روز سه‌شنبه در بیستمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز لرستان در سالن علامه طباطبائی استان افزود: خیرین مدرسه ساز کشور موفق شدند بیش از دولت در این جهاد مقدس مشارکت کنند و بستر برای کسب دانش فرزندان مرزو بوم فراهم کنند.
وی اظهار کرد: در حوزه مدرسه‌سازی مهم‌ترین امر مشارکت و همکاری مردم است و عدد و رقم مهم نیست.
حافظی با بیان اینکه هر پولی ‌توان و شایستگی حضور در مدرسه‌سازی را ندارد، ادامه داد:در شرایطی که تحریم اقتصادی در همه حوزه‌ها اثر گذاشت اما خیرین و مدرسه‌سازی همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند.
رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز کشور تاکید کرد که ترامپ گفته است که به علت مشکلات اقتصادی امسال حتی نمی‌توانیم یک مدرسه بسازیم اما بداند که خیرین در کشور ایران از فعالیت خود دست بر نمی دارند.
وی، نقش معلمان در توسعه آموزشی و تعلیم و تربیت را بسیار ارزشمند برشمرد و گفت: قدردانی از زحمات معلمان که به رشد و اعتلای دانش آموزان کمک می‌کنند امری واجب است.

**302 مدرسه توسط خیرین در لرستان ساخته شد
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز لرستان نیز در این جشنواره گفت: تاکنون 302 مدرسه با یکهزار و 205 کلاس درس توسط خیرین در این استان ساخته شده است.
محمدرضا رضوی افزود: اکنون 906 خیر مدرسه ساز در این استان فعالیت می کنند که 140 نفر بانو ، 700 خیر آقا و 66 خیر حقوقی هستند.
به گفته وی بیش از 40 خیر بانو در استان اقدام به مدرسه سازی کردند و 11 هزار و 125 متر مربع فضای آموزشی ساخته اند.
رضوی ادامه داد: 400 بانوی مدرسه یار در استان فعال هستند که در راستای تجهیز و هوشمندسازی مدارس همکاری دارند.
رضوی تصریح کرد: تاکنون 3 هزار و60 میلیارد ریال تعهد خیران مدرسه ساز لرستان بوده است که یک هزار و 990 میلیارد ریال آن تحقق یافته است.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز لرستان بیان کرد: 32 طرح در سال 96 در قالب 74 کلاس درس با زیر بنای 9 هزار متر مربع تحویل آموزش و پرورش شد.
به گفته وی در حال حاضر 8 طرح آموزشی در دست اجرا می باشد.
رضوی تاکید کرد که سه هزار500 کلاس درس در لرستان نیازمند تخریب و بازسازی هستند.
7274/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.