به گزارش ایرنا، حسین میررجبی روز چهارشنبه در نشست با فعالان امور اراضی لرستان افزود: واگذاری اراضی نباید به منظور کمک به افراد باشد چراکه این دیدگاه از سال های گذشته تاکنون موجب سردرگمی و نیمه کاره ماندن طرح ها شده است.
وی با انتقاد از اینکه در گذشته هدف از واگذاری اراضی مشخص نبوده اظهار کرد: واگذاری باید بر اساس نیاز واقعی و توان اکولوژیکی استان ها صورت گیرد.
وی ادامه داد: فعالان امور اراضی باید تصمیم گیرنده های شایسته ای برای عرصه ها و منابع طبیعی باشند و هدف آنها در صدور مجوز، تنها واگذاری صرف نباشد.
مدیرکل دفتر واگذاری و توسعه اراضی سازمان امور اراضی همچنین با تاکید بر نظارت درون سازمانی گفت: شعار داخلی این سازمان در سالجاری نظارت، سامانه و آمار است.
میررجبی افزود: تاکنون هدف سازمان امور اراضی، واگذاری بر مبنای سرعت بوده که به همین دلیل دقت در کار این حوزه تا حدودی مغفول مانده است.
وی همچنین یکی از نقایص عمده دستگاههای اجرایی را نبود آمار دانست و بیان کرد: در حال حاضر اطلاعات جامعی در حوزه واگذاری امور اراضی وجود ندارد که این خلل با راه اندازی کامل سامانه و ثبت تمامی اطلاعات، برطرف خواهد شد.

*** تحقق طرح های غیرکشاورزی در اراضی واگذار شده لرستان تنها 26 درصد است
مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی لرستان نیز در این جلسه گفت: تحقق طرح های غیرکشاورزی و صنعتی در اراضی ملی واگذار شده، تنها 26 درصد است.
علی خادمی افزود: از ابتدای انقلاب تاکنون 10 هزار و 808 هکتار زمین برای اجرای یکهزار و 523 طرح در استان واگذار شده است.
وی گفت: سال گذشته 249 هکتار و سال قبل از آن 860 هکتار از اراضی واگذار شده به دلیل عدم پیشرفت فیزیکی مناسبو یا اجرا نشدن طرح ها، فسخ قرارداد و استرداد شد.
به گفته وی پارسال علاوه بر فسخ قرارداد طرح ها در 249 هکتار اراضی واگذار شده، پنج طرح با 89 هکتار مهلت گرفتند و هفت طرح واقع در 20 هکتار اراضی نیز تمدید قرارداد شده اند.
لرستان دارای 800 هزار هکتار اراضی زراعی است که سازمان امور اراضی متولی نظم‌بخشیدن به اموراتی همچون تغییرکاربری اراضی، برخورد با متخلفین و همچنین ثبت و ساماندهی اسناد این اراضی است.
7269/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.