به گزارش خبرنگار ایرنا رضا معممی مقدم روز سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن جلسات تبلیغات اسلامی لرستان افزود: از سال 1374 که سازمان تبلیغات اسلامی به بحث اعتکاف ورود کرده است، شاهد رشد 63 درصدی معتکفین بوده ایم.
وی بیان کرد: جشن ولادت حضرت علی(ع)، اجرای اعمال ام داوود، پاسداشت مدافعان حرم و نکوداشت و تجلیل از خانواده شهدا با محوریت جریان سازی شهید حججی از برنامه های آیین اعتکاف امسال می باشند.
مدیرکل تشکل های دینی و مراکز فرهنگی تبلیغات اسلامی افزود: اعتکاف باعث انقلابی ماندن جامعه و اثبات کارآمدی دین در اداره جامعه می شود.
وی با بیان اینکه اعتکاف سه مولفه خدا، مسجد و انسان را دارد گفت: رهبر معظم انقلاب اعتکاف را از رویش های انقلاب برشمردند.
معممی مقدم از اعتکاف به عنوان قرار گرفتن انسان مشتاق در جاذبه عشق و محبت الهی یاد کرد و افزود: باید از اعتکاف بیشترین استفاده را کرد.
مدیرکل تشکل ‌های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: برنامه ریزی ، آسیب شناسی اعتکاف و برگزاری براساس محکمات دینی مد نظر است.
وی افزود: اعتکاف در تراز اسلامی با برنامه ریزی و آسیب شناسی محقق و مطابق شرع مقدس و احکام مندرج در رساله منجر به تولید توحید موحدانه می شود.
وی با بیان اینکه ایجاد پیوند عاطفی و معنوی توسط شبکه تبلیغ در بین معتکفین باید در دستور کار قرار گیرد، گفت: اعتکاف فرصتی برای بازگشت معصومیت از دست رفته و تمرین مراقبت، خلوت، تفکر، محاسبه نفس، دعا و استغفار است.
معممی مقدم منشا همه آسیب های اجتماعی را ضعف توحیدی و عقیدتی جامعه دانست و افزود: اعتکاف یک عمل فردی و یک پویش همگانی برای خوب ماندن است زیرا کارکرد اجتماعی دارد و انسان تاریک را روشن می کند.
وی اظهار کرد: وجود مبلغ معتکف در جمع معتکفین مهم است، اینکه مبلغ برود یک ساعت سخنرانی در جمع معتکفین بگوید و بیاید کافی نیست، باید برود و بماند و ارتباط عاطفی برقرار کند تا بتواند شبهات را از بین ببرد.
معممی مقدم با اشاره به اینکه نذر فرهنگی یکی از مباحثی است که می تواند در جریان اعتکاف نهادینه شود، ادامه داد: انسان مناسکی انسان کاملی نیست، اگر می خواهیم به مراتب بالاتر دین برویم باید اخلاقی شویم.
وی گفت: شکل گیری نهضتی برای اجرای سبک زندگی اسلامی و پیگیری هدفمند اقتصاد مقاومتی می تواند در قالب کارکردهای اجتماعی اعتکاف پیگیری شود.
وی مکتب تشیع را مکتب فرصت سازی دانست و افزود: برگزاری آیین های مذهبی، فلسفه وجودی خاص خود را دارد که باید درک شود.
7274/3022
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.