به گزارش خبرآنلاین لرستان، هاشم دالوند در جلسه ستاد پشتیبانی سواد آموزی با اعلام این خبر افزود: مراکز یادگیری محلی مناسب برای ارائه آموزش های مختلف مواد پایه، آموزش های تکمیلی، آموزش های پس از سواد و آموزش مهارت های زندگی است.

وی خاطر نشان کرد : آموزش های ارائه شده به سوادآموزان در راستای بهبود زندگی و شغل افراد ، نیاز و خواست آنان بوده و منجر به توانمندسازی در زمینه های مختلف می گردد.

دالوند تاکید کرد:در برنامه ریزی و اداره امور مراکز یادگیری محلی باید مشارکت همگانی وجود داشته باشد و از روش یاددهی -یادگیری مشارکتی استفاده شود.

وی به دلایل تشکیل مراکز یادگیری محلی هم اشاره کرد و افزود : تعهد دولت ها، کمک به برنامه های توسعه اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و اقتصادی، ایجاد فرصت های برابر یادگیری برای بازماندگان تحصیلی از آموزش رسمی، کاربردی کردن آموزش ها و متناسب سازی آنها با نیازهای واقعی مخاطبان، مشارکت دادن مردم و سایر دستگاهها در امر سوادآموزی و منطقه ای و محلی کردن تدریجی سوادآموزی از جمله اهدافی است که در تشکیل این مراکز مدنظر بوده است.

دالوند ادامه داد: ریشه کن سازی فقر و گرسنگی، عملیاتی کردن آموزش ابتدایی همگانی، توانمند سازی زنان ، مقابله با بیماری ها ، تضمین پایداری محیط زیست ، مشارکت جهانی برای توسعه و مقابله با توزیع نابرابر فرصت های یادگیری از جمله اهدافی است که در توسعه هزاره مورد توجه قرار می گیرد.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 838741
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.