سلمان کریمیان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از ابتدای امسال تاکنون 2 هزار و 832 نفر با اورژانس اجتماعی لرستان تماس گرفتند که تنها 858 مورد مرتبط با موضوع اورژانس اجتماعی و آسیب های احتماعی بوده و مابقی مزاحمت های تلفنی و نامربوط به این حوزه بوده است.
به گفته وی بعد از تقاضای کمک برای مشکلات اقتصادی ، بیشترین فراوانی تماس های صورت گرفته با اورژانس اجتماعی طی سال جاری مربوط به مکشلات مرتبط با اختلافات خانوادگی و بعد از آن بیشترین فراوانی مربوط به تماس های مربوط به گزارش های کودک آزاری بوده است.
معاون اجتماعی بهزیستی استان لرستان یادآور شد: در سال گذشته بنابر آمارهای جمع بندی شده تعداد 180 مورد کودک آزاری و امسال نیز تاکنون 58 مورد کودک آزاری در این استان به ثبت رسیده است.
وی اظهار کرد: سایر تماس های مردمی با خط 123 اورژانس اجتماعی لرستان مربوط به مشکلات زوجین متقاضی طلاق، زنان و دختران آسیب دیده، همسر آزاری ، سالمند آزاری، کودکان خیابانی و سایر آسیب های اجتماعی است.
کریمیان با اشاره به اینکه اورژانس اجتماعی لرستان بررسی مشکلات 10 گروه هدف را دنبال می کند، گفت: کودک آزاری، همسر آزاری، سالمند آزاری، دختران فراری، زنان در معرض آسیب، خودکشی و افراد دچار اختلالات جنسی از جمله گروهها و افراد مورد حمایت و مداخله گروه های مشاوره ای و درمانی اورژانس اجتماعی هستند.
وی افزود: با مداخله تیم های تخصصی اورژانس اجتماعی اصلاح رفتارهای فرد در اولویت قرار می گیرد تا بتوان شرایط حضور فرد در خانواده و جامعه فراهم شود.
کریمیان یادآور شد: در لرستان شهرهای بالای 50 هزار نفر ایجاد پایگاه های اورژانس اجتماعی اجرا شده که تاکنون 6 شهر لرستان شامل دلفان، سلسله،پلدختر، دوره چگنی ، ازنا و الیگودرز تحت پوشش قرار گرفته اند.
وی افزود: چهار شهر خرم آباد، دورود، بروجرد و کوهدشت نیز در حال حاضر دارای پایگاه های اورژانس اجتماعی هستند که بنا بر قانون برنامه ششم توسعه تعداد 6 شهر دیگر پایگاه های اورژانس اجتماعی توسعه و تجهیز می شوند.
/6060/1920
خبرنگار:مهری دریکوند**انتشاردهنده:محمد علیدوستی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.