به گزارش خبرآنلاین لرستان، وی گفت : با الکترونیک کردن پرونده های بیمارستانی ٬ این کار نیازمند آموزش های لازم به پرسنل و توانمندسازی آنان بخصوص بهورزان در روستاهاست که از پرت منابع مالی جلوگیری می کند. و این هنر مدیریتی شماست که در شرایط سخت که کمبود منابع مالی وجود دارد دست به ابتکاراتی خلاقانه بزنید تا شاخص های حوزه کاریتان ارتقا یابد.


دکتر ساکی در ادامه سخنانش با اشاره به طلب های بیمه ای گفت: ما وضعیت ویژه ای داریم و اگر قرار است طبق آئین نامه ها و مقررات کار کنیم ٬ برخی از کارها بر زمین می ماند لذا باید کارها را اولویت بندی کنیم و متناسب با نیازهای هر حوزه ٬ اعتبارات تقسیم و تخصیص یابد .


وی گفت : در حوزه ی سلامت ما با جان افراد سر و کار داریم و تحت هیچ شرایطی نمی توانیم ارائه خدمت به افراد را نادیده بگیریم .


در ادامه ی این نشست دکتر دریک معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به اجرای برنامه تحول نظام سلامت در حوزه ی بهداشت بیان داشت : با شروع برنامه تحول نظام سلامت حجم کارها افزایش یافته و متناسب با آن خواسته ها و مطالباتی برای پرسنل بوجود آمده لذا در حوزه ی بهداشتی وقتی منابع مالی محدود است در نظام پاسخگویی و تشویق و تنبیه قطعا جوابگویی به این خواسته ها نیز محدود خواهد بود و انتظار می رود در حوزه ی بهداشتی از نظر تامین نیروی انسانی بخصوص بحث پزشک خانواده و اعتبارات و تجهیزات مورد نیاز توجه ویژه ای به این حوزه شود.

 

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 757661
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.