به گزارش ایرنا، محمد تقی شاکرمی روز پنجشنبه در آئین افتتاح سامانه الکترونیک ثبت طلاق که در محل مرکز کاهش طلاق بهزیستی لرستان برگزار شد افزود: در شرایط امروزی روستاها و مناطق حاشیه ای شهرها در معرض انواع آسیب های اجتماعی قرار دارند اما ارائه خدمات مشاوره در این مناطق مغفول مانده است.
وی با مثبت ارزیابی کردن راه اندازی سامانه ثبت الکترونیک طلاق در لرستان اظهار کرد: این سامانه اطلاعات دقیق از طلاق و زوجینی که در آستانه طلاق هستند را در اختیار کارشناسان خبره در حوزه علوم اجتماعی و مشاوره ای قرار می دهد که ضمن اینکه اطلاعات آنها بصورت کاملا محرمانه باقی خواهد ماند متناسب با آن خدمات مشاوره ای مورد نیاز ارائه می شود.
وی با بیان اینکه رها نشدن افراد بعد از طلاق نکته مهمی است که در این طرح مورد توجه قرار گرفته گفت: زوجینی که هیچ امید سازشی در آنها نیست و طلاق می گیرند بعد از طلاق نیازمند خدمات مشاوره ای هستند.
ابتسام داشی معاون پیشگیری بهزیستی لرستان نیز در آئین رونمایی از سامانه ثبت الکترونیک طلاق گفت:در سه ماه اول امسال تعداد 357 زوج به مراکز مشاوره و کاهش طلاق تحت نظر بهزیستی مراجعه کردند که از 22/5 درصد از آنها با ارائه خدمات مشاوره ای لازم به سازش قطعی رسیدند.
وی گفت: بیشترین علت طلاق ها به ترتیب عدم مهارت های زندگی و عدم سازگاری در روابط زوجین، اعتیاد، بیکاری، عدم ایفای نقش ها و مسئولیت ها در خانواده، دخالت اطرافیان و خیانت بوده است.
معاون پیشگیری بهزیستی لرستان گفت:بیشتر زوج های مراجعه کننده به مراکز مشاوره یعنی 137 زوج معادل 43 درصد مراجعین به مراکز مشاوره فاقد فرزند بودند و بیشتر آنها هم در پنج سال اول زندگی قرار داشتند.
1920/6060
خبرنگار:مهری دریکوند**انتشاردهنده:محمد علیدوستی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.