به گزارش خبرآنلاین لرستان، دکتر« مونا جهانگیر» افزود: این شرکت بر اساس رویکردهای نوین و علمی ، تولید محصولات خاویاری را برای پاسخگویی به نیازهای حوزه سلامت و بهداشت پوست ، مو و دهان و دندان در دستور کار قرار داده است و بر همین اساس محصولات خاویاری خود را با برند « پرونایس» وارد بازار محصولات بهداشتی و آرایشی کشور ، نموده است.
وی ادامه داد: خمیر دندان خاویار پرونایس حاوی فلوراید وعصاره صد درصد طبیعی خاویار بوده که موثرترین عامل برای جلوگیری از التهابات دهان و لثه وضد پوسیدگی دندان می باشد.
وی خاطر نشان کرد: تغذیه ، نقش کلیدی در رشد دندان ،سلامت لثه ها و مخاط ،استحکام دندان ها و پیش¬گیری و کنترل بیماری های حفره دهان بازی می کند و خاویار به علت خواص ویژه تغذیه کنندگی که دارد می تواند منبع بسیار مناسبی برای پاسخگویی به نیازهای دهان و دندان باشد.
قائم مقام شرکت تحقیقاتی و تولیدی دکتر جهانگیر در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که رژیم غذایی یک اثر موضعی روی انسجام دندان ها دارد، گفت: نوع ، شکل و تناوب مصرف غذا و مایعات اثر مستقیمی روی pH و فعالیت میکروبی دارند که می توانند پوسیدگی دندان ها را تسریع کنند.
دکتر جهانگیر اضافه کرد :همچنین تغذیه بطور سیستمیک فرآیند رشد ، حفظ و ترمیم بافت های دهان و دندان را تحت تاثیر قرار می دهد زیرا تغذیه و رژیم غذایی بر حفره دهان اثر می گذارد و در حقیقت یک هماهنـــگی دائمی بین تغــــذیه و سلامت دهان و بیماری های مرتبط با نقش موادمغذی در رشد و نمو و حفظ ساختار دهان ، استخوان و بافت ها وجود دارد.
مدیر کنترل کیفی شرکت داروسازی بهداشتی دکتر جهانگیر تصریح کرد: عصاره خاویار مملو از فسفر، پروتئین ،اسید های چرب ( لیپدها و فسفولیپدها) و اسید آمینه (آرژنین،هیستامین، ایزولوسین، لیزین و میتونین) وهمچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین های A، C،E ، گروه B و ترکیب ارزشمند اسید فولیک بوده که به موجب این ترکیبات بیماری ها و التهابات ناشی از کمبود این ترکیبات برطرف می گردد.
دکتر جهانگیر اظهار کرد: مصرف مواد غذایی سالم و پر از ویتامین روی سلامت کل بدن و به خصوص محیط دهان موثر است و بیماری های لثه به ویژه التهاب بافت های اطراف دندان ها در نیمی از بزرگسالان مشاهده می شود.
وی گفت: تقریبا کمبود تمام ویتامین‌ها ، محیط دهان را تحت تاثیر قرار می ‌دهد ،کمبود ویتامین ث در دهان باعث ایجاد بیماری‌های لثه می شود و لثه به آسانی تحریک پذیر و خون چکان خواهد شد وهمچنین ویتامین A رشد و ساخت سلول‌‌های پوستی و مخاط کمک می‌کند و در کسانی که کمبود ویتامینA دارند زخم‌های دهانی‌ هم دیرتر خوب می‌ شوند.
وی اضافه کرد: ویتامین‌ها باعث می‌شوند که بافت لثه‌ها و مخاط دهان سالم بمانند و کمبود آنها علائم شدیدی در بافت دهان ایجاد می‌ کند.
وی یادآور شد: کمبود ویتامین ب شایع ترین نوع کمبود ویتامین است که بافت دهان را تحت تاثیر قرار می هد ، سوزش دهان از شایع ترین علامت های کمبود ویتامین ب می باشد و یکی دیگر از عوارض کمبود ویتامین ب ، زخم شدن گوشه لب هاست.
مدیر کنترل کیفی داروسازی بهداشتی دکتر جهانگیر گفت: علاوه بر این کمبود آهن ، سوزش دهان و زبان، عفونت‌های قارچی دهان، سرخی و تورم زبان،‌ زخم‌های دهانی و مخاط رنگ پریده دهان را موجب می شود.
دکتر جهانگیر اضافه کرد: خاویار و فرآورده های آن در حد بسیار مطلوبی به کاهش و رفع این عوارض کمک می کند.
وی ادامه داد: خاویار سرشار از امگا 3 و 6 است و مصرف هر دو برای بدن ضروری است و التهابات اطراف دهان را بهبود می بخشد.
به گفته دکتر جهانگیر این محصولات در راستای توسعه نوآوری و پاسخگویی به نیازهای جدید جامعه وارد مدار تولید و بازار بهداشتی آرایشی کشور شده است.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 724938
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.