به گزارش خبرآنلاین لرستان، فریدون خودنیا اعلام کرد: سرانه مصرف در پیک بار به ازای هر مشترک یک کیلو وات است که به طور همزمان در ساعت خاصی از شبانه روز بین ساعات 3 تا 5 و یا 9 تا 11 شب مصرف می شود.
وی با اشاره به افزایش اخیر دما و اینکه به ازای هر درجه افزایش دما 5 درصد مصرف برق افزایش می یابد تشریح کرد:شهروندان باید قدر این نعمت برق را ارج نهاده و در تداوم آن کوشا باشند از جمله اینکه از سایبان برای کولرهای استفاده کنند،پوشالهای کولر را به موقع عوض کنند و وسایل غیر ضروری را از پریز برق بکشند.توجه داشته باشید حتی گوشی های موبایل هم با قطع برق، شارژ نمی شوند. با قطع برق 150 سال به گذشته برمی گردیم و حتی از آب و گاز نیز محروم می شویم لذا باید در مصرف صحیح و حفظ آن کوشا باشیم.
مهندس خودنیا در خصوص تامین برق استان گفت: تامین برق کشور توسط نیروگاه ها و از طریق شبکه برق سراسری ست که در استان لرستان از شبکه سراسری برق باختر تامین می شود.
وی با اشاره به افزایش 20 مگاواتی مصرف برق در سال جاری و به خصوص انتخاب دوساله لرستان به عنوان استان پایلوت اقتصاد مقاومتی،صرفه جویی در مصرف برق را امری ضروری عنوان کرد و افزود: در این راستا شرکت توزیع برق با پرت برق و کاهش تلفات،کاهش طول شبکه های فشار ضعیف،قرائت ردیف کنتورها،افزایش سطح مقطع و کوتاه تر کردن طول فیدرها و... در صدد صرفه جویی در مصرف در نعمت روشنایی منازل است.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان دومین گام شرکت در راستای توسعه اقتصاد مقاومتی را استفاده از کنتورهای طرح سهام عنوان کرد و افزود: در این قبیل کنتورها با استفاده از یک سیم کارت از محل شرکت توزیع برق قابل قرائت است که مدیریت مصرف انرژی را منجر می شود.
وی سومین اقتصاد مقاومتی شرکت برق را احداث نیروگاه های تولیدی عنوان کرد و گفت:طی برنامه ریزی های شرکت در سی نقطه نیروهای تولید پراکنده توسط بخش خصوصی احداث شد که در نتیجه وابستگی به برق سراسری کمتر شد و با کاهش تلفات وتامین برق اضطراری نقطه عطفی در تحقق اقتصاد مقاومتی حوزه نیروی برق محسوب می شد.
خودنیا احداث دو نیروگاه تولید پراکنده طی سال گذشته در شهرستانهای بروجرد و الیگودرز را نیز از اقدامات مهم شرکت توزیع برق برشمرد.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان برق رسانی به روستاهای استان به ویژه به مناطق امامزاده های صعب العبور در جهت تامین روشنایی وتقویت پتانسیل های جذب توریست در استان را شاه بیت فعالیت های شرکت عنوان کرد و گفت: طی سال گذشته 81روستا از استان و از جمله امامزاده شاه احمد پلدختر،سید علی پلدختر،بی بی زبیده الیگودرز و چند امامزاده دیگر از استان از نعمت برق بهره مند شدند.
مهندس خودنیا خبر داد: امسال مجوز برق رسانی به 20روستای زیر ده خانوار نیز در دستور کار قرار گرفته است.
خودنیا همچنین خبر داد: شرکت توزیع برق 162 میلیارد طلب از استان دارد که بسیار حائز اهمیت است زیرا در صورت وصول آن 40 درصد از این سهم به شرکت برق بازمی گردد و در راستای ارئه خدمات بهتر نیاز شرکت برق است.
وی گلایه کرد: از 162میلیارد طلب،80 میلیارد مربوط به ادارات دولتی ست که که دایه خدمات دولتی دارند و با پوشش دهی هزینه های دیگر در بودجه از پرداخت هزینه اشتراک برق خودداری می کنند.
وی تصریح کرد: شرکت توزیع برق هیچ گونه بودجه ی دولتی نداشته و از اعتبارات استانی بی نصیب است و فقط دو منبع درآمدی دائم دارد،شامل:فروش انشعابات و وصول مطالبات.
خودنیا تاکید کرد:اگر وصول مطالبات صد دردصدی نباشد قطعا در جهت ارائه خدمات به مشترکین با مشکل مواجه می شویم و گاه بر خلاف میل باطنی مجبوریم برق مشترکین مقروض را قطع کنیم.
وی افزود:در صورت نقدینگی صد در صد و وصول مطالبات استان یکی از پنج استان پیشرو شرکت برق کشور خواهیم بود.
مدیر عامل شرکت برق عمده مشکلات شرکت را کمبود نقدینگی و تاخیر در مطالبات عنوان کرد و افزود:از ادارت و شهروندان عزیز انتظار داریم مطالبات خود را به موقع پرداخت کنند تا همواره از برق و روشنایی پایدار بهره مند باشند و هرگز ناگزیر نشویم از طریق دستگاه قضا اقدام کنیم.
مهندس خودنیا یکی از چالش های شرکت برق استان را استفاده از انشعابات غیرمجاز عنوان کرد و گفت: اغلب این معضل ریشه در ناآگاهی شهروندان دارد و جالب تر اینکه عمدتا افراد فقیر انشعاب غیر مجاز کمتری دارند و بیشتر قشر مرفه و مشترکین دارای کولر گازی به آن روی می آورند!
وی ادامه داد:شناسایی انشعابات غیر مجاز توسط مامورین و دستگاه جی پی اس شرکت برق انجام می شود و ابتدا اخطاریه می دهیم و در مرحله آخر از طریق دستگاه قضا وارد وارد حوزه عمل می شویم.
خودنیا تاکید کرد:انشعاب غیر مجاز یک تا پنج میلیون تومان جریمه دارد و شش ماه حبس هم نیز از مجازلت قضایی این جرم ست.
مدیرعامل شرکت برق توضیح داد:خرید انشعاب برای خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد،بهزیستی،ایثارگران،جانبازان و خانواده های معظم شهدا رایگان بوده و برای دسته نسبتا قوی تر از قشر مددجو نیز انشعابات در اقساط بلند مدت ارائه می شود که در صورت آگاهی مردم جای هیچ تخلفی در اتخاذ انشعاب غیر مجاز نمی ماند.
خودنیا خاطر نشان کرد:به هیچ وجه شایسته فرهنگ غنی ما نیست که از انشعاب غیر مجاز امورات زندگی را سپری کنیم.

46

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 692466
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.