به گزارش خبرنگار ایرنا محمد علی محمدی روز پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران لرستان افزود: در سال گذشته 404 فرصت شغلی برای زندانیان استان لرستان ایجاد شده است و 926 نفر نیز مشغول به حرفه آموزی در رشته های مورد نیاز بازار کار استان شده اند.
وی حوزه اشتغال و حرفه آموزی با رویکرد کاهش جمعیت زندان ها را نخستین اولویت 10 گانه سازمان زندان ها دانست و گفت: مرکز خدمات اجتماعی با کمک بنیاد تعاون و حرفه آموزی زندانیان استان اقدامات قابل توجهی در خصوص حرفه آموزی به زندانیان داشته است.
مدیرکل زندان های لرستان با تاکید بر لزوم فعال شدن حوزه پیشگیری گفت: در حال حاضر مباحث پیشگیری به اندازه لازم فعال نیستند و این امر بر افزایش آمار زندان ها تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: فضای زندان های کشور به اندازه تمامی الزامات و نیازها نیست وگرنه برنامه سازمان زندان ها بر مبنای برنامه های توسعه دولت، عملیاتی سازمان و توسعه ای قضایی است.
محمدی بیان کرد: نخستین مبنای مورد نیاز در زندان ها سرانه فضا، مکان و محل نگهداری است در حالیکه استاندارد این فضا در سطح کشور و استان وجود ندارد.
به گفته وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی تغییرات مثبتی در امور زندان ها رخ داده و تراکم از 6.5 برابر استاندارد به 1.5 برابر در زندان های کوچک رسیده است.
مدیرکل زندان های لرستان اجرای کارگاه های آموزشی امر به معروف و نهی از منکر برای تمام کارکنان زندان های استان، توزیع بیش از سه هزار جلد کتاب با اعتبار 300 میلیون ریال و اعزام بیش از 100 نفر زندانیان به مشهد مقدس را از اقدامات این اداره کل زندان های لرستان در سال 95 عنوان کرد و گفت: راه اندازی کتابخانه وسینمای خانگی در زندان مرکزی،حضور خادمان حضرت امام رضا(ع) در زندان های استان، برگزاری مناسک پرچم متبرک در بین زندانیان، ساخت مسجد 150 متری حضرت سید الشهدا(ع) با مشارکت کارکنان، زندانیان و خیرین زندان شهرستان دورود، اجرای برنامه های متعدد ورزشی و دعوت از روحانیون اعزامی از شهر مقدس قم از دیگر برنامه های اجرا شده در اداره کل زندان های استان می باشند.
محمدی بیان کرد: 100 نفر زندانی حافظ قرآن کریم از یک تا 20 جزء در زندان های استان تربیت شده است.
وی به کتابت قرآن کریم توسط زندانیان لرستان و رونمایی توسط نماینده ولی فقیه در لرستان اشاره کرد و افزود: کتابت قرآن کریم و نهج البلاغه در اندرزگاه نسوان استان آغاز شده است.
وی در خصوص پشتیبانی ومددکاری برای خانواده های زندانیان گفت: 10 هزار و 597 مورد مشاوره با خانواده های زندانیان انجام شده و یکهزار و 445 مورد به وضعیت خانواده ها و فرزندان مددجویان رسیدگی شده است.
مدیرکل زندان های لرستان افزود: یکهزار و 22 مورد مذاکره حضوری و تماس تلفنی مددکار با شاکی و اولیای دم، 478 مورد اخذ رضایت شاکی ناشی از مداخله موثر مددکارو 13 مورد اخذ رضایت اولیای دم ناشی از مداخله موثر مددکار از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته بوده است.
وی گفت: پنج هزار و 246 مورد پیگیری آزادی، عفو و تخفیفی و تعلیق مجازات از اجرای احکام زندان و غیره و یکهزار و 75 مورد پیگیری صلح و سازش شکات و زندان نیز در سال 95 انجام شده است.
وی تعداد خانوارهای تحت پوشش انجمن های حمایتی را یک هزار و 636 خانواده و تعداد خدمات ارائه شده در بخش بهداشت و درمان،فرهنگی و اشتغال 714 مورد برشمرد.
محمدی افزود: یک میلیارد و 749 هزار ریال برای مستمری ماهیانه، کمک های آموزشی، جهیزیه، درمان، کمک نقدی و غیره به خانواده های زندانیان زیرپوشش پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه 2 درصد زندانیان لرستان زن هستند، گفت: مواد مخدر، سرقت و جرایم علیه اشخاص مهمترین و بیشترین جرائم استان لرستان می باشند.
7274/3022
خبرنگار: مریم نریمانی ** انتشاردهنده: احسان کردی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.