به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد هوشنگ بازوند ظهر امروز در دومین کنفرانس بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری که در دانشگاه لرستان برگزار شد با بیان اینکه لرستان یکی از ثروتمندترین استانهای کشور است، اظهار داشت: لرستان یکی از چهار استان امن کشور است که وجود بیش از 12 میلیارد مترمکعب روان آب با بیش از 2 هزار و 500 کیلومتر رودخانه دائمی و آب راه یک ظرفیت بسیار بزرگی برای سرمایهگذاری در زمینههای مختلف است.
وی افزود: قرار گرفتن در کریدور شمال ـ جنوب و آزادراه خرمآباد ـ پل زال و خرمآباد ـ اراک و بروجرد ـ اراک که در حال ساخت است و کریدور مرز بازرگان به بندر امام و فرودگاه فعال، لرستان را به یکی از استانهای جذب سرمایهگذار تبدیل کرده است.
استاندار لرستان عنوان کرد: وجود بیش از 37 طاقدیس و میدان بزرگ نفت و استخراج 160 میلیون بشکه نفت قابلیت در حوزه پلدختر و کوهدشت و رومشکان و هزار و 430 میلیون بشکه حجم ذخیره میدانها نفتی استان در شهرستان پلدختر، رومشکان و کوهدشت است که کار مطالعات نیز انجامشده است.
وی بیان کرد: استان لرستان در سال 93 بهعنوان پایتخت ژئوتوریسم کشور انتخاب شد که دارای ژئوپارکهای علمی و تفریحی است که میتوان به دریاچه گهر و دره بینظیر شیرز اشاره کرد.
بازوند تصریح کرد: بیش از 5 هزار بنای تاریخی در استان وجود دارد که حدود دو هزار بنا به ثبت ملی رسیده و بیش از 100 پل تاریخی وجود دارد که 90 درصد به ثبت ملی رسیدهاند.
وی خاطرنشان کرد: بیش از 39 منطقه ویژه گردشگری و زمین در حدود هفت هزار هکتار ذخیره برای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری ثبتشده و آماده سرمایهگذاری در حوزه گردشگری است.
استاندار لرستان گفت: محورهای گردشگری بسیار خوبی در استان تعریفشده که میتوان به محور گردشگری خرمآباد ـ پلدختر و اشترانکوه اشاره کرد.
وی اظهار داشت: در حوزه کشاورزی بالغبر 800 هزار هکتار اراضی بسیار مستعد کشاورزی وجود دارد و بیش از دو میلیون هکتار جنگل و مراتع که از سرمایههای استان هستند.
بازوند افزود: استان لرستان رتبه نخست تولید ماهیان سرد آبی به غیر از استانهای ساحلی را دارد و سالانه بیش از 30 هزار تن ماهی سرد آبی در استان تولید میشود.
وی عنوان کرد: در حوزه صنعت وجود سه منطقه ویژه اقتصادی خرمآباد، بروجرد و ازنا شرایط خوبی برای سرمایهگذاری است و مجوز منطقه بندر خشک در خرمآباد ظرفیت خوبی برای سرمایهگذاری است و گیاهان دارویی ظرفیت خوبی برای سرمایهگذاری است در شهر بروجرد تبدیل به قطب دارویی شده است.
خسرو عزیزی رئیس دانشگاه لرستان نیز در این کنفرانس اظهار داشت: این کنفرانس گامی در راستای تحقق شعار دانشبنیان در جهت فراهمسازی بستر توسعه استان بهویژه در بحث سرمایهگذاری است.
وی افزود: امیدواریم برگزاری دومین همایش فرصتهای سرمایهگذاری همانند نخستین همایشی که سال 94 در دانشگاه لرستان برگزار شد منجر به تصمیمگیریهای اثرگذار در توسعه استان باشد؛ در نخستین همایش بالغبر 500 میلیارد تومان در قالب 31 توافقنامه برای سرمایهگذاری در استان منعکس شد.
رئیس دانشگاه لرستان عنوان کرد: افتخار حضور 250 سرمایهگذار و کارآفرین از کشور و 30 مهمان اعم از سفیران، سرمایهگذار و نمایندگان تجاری کشورهای خارجی برای آشنایی با ظرفیتهای سرمایهگذاری استان را داریم.
وی با اشاره به اینکه این همایش در چند بخش برگزار میشود بیان کرد: برگزاری نمایشگاه برای معرفی فرصتهای سرمایهگذاری استان توسط دستگاههای متولی سرمایهگذاری بهمنظور امکانسنجی و شناسایی فرصتها و ظرفیتها از دیگر بخشهای برگزاری این کنفرانس است.
عزیزی تصریح کرد: بخش دوم ارائه مقالات است که از کل مقالات دریافتی حدود 70 مقاله پس از داوری توسط کمیته علمی پذیرششده است که در دو بخش صنعت، معدن و تجارت و فناوری اطلاعات و در بخش گردشگری، کشاورزی و منابع طبیعی این مقالات ارائه میشود.
وی خاطرنشان کرد: دو کارگاه آموزشی مدیریت ریسک و برنامهریزی استراتژیک برگزار میشود و بحث و تبادلنظر بین سرمایه گذران در راستای صنعت و معدن و تجارت، کشاورزی، گردشگری و فناوری اطلاعات برگزار میشود.
انتهای پیام/