به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، آیت‌الله سید احمد میرعمادی ظهر امروز در جلسه شورای زکات که در بیت نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد ضمن تبریک ماه رجب اظهار داشت: زکات دومین رکن اسلام و همتای نماز است که در قرآن 32 بار به‌کاربرده شده است.

وی بابیان اینکه با نماز رابطه انسان باخدا اصلاح می‌شود و با زکات رابطه با مردم، افزود: زمانی می‌توانیم جامعه اسلامی تشکیل دهیم که هرکدام از احکام اسلام در جایگاه واقعی خود قرار گیرند.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان پویایی جامعه اسلامی را در اجرای احکام اسلامی دانست و عنوان کرد: مسئولانی که صاحب خدمت و مکنت هستند باید نسبت به دستورات دین حساس باشند و احساس مسئولیت کنند.

وی به اثرات زکات در فقر و محرومیت‌زدایی اشاره و بیان کرد: یکی از معضلات اساسی جامعه مسئله فقر و بیکاری است که یکی از راه‌حل‌های آن مسئله پرداخت زکات است.

آیت‌الله میرعمادی گفت: گاهی فقر به خاطر تنبلی، سستی و تن‌پروری است که این فقر مذموم است و زکات برای آن نیست،گاهی فقر ریشه در جهل و نادانی دارد که از طرف متولیان امرباید آموزش‌های لازم انجام شود اما گاهی فقر به دلیل از کارافتادگی  حوادث و گرفتارهایی است که برای اشخاص پیش می‌آید که زکات برای کمک به این دسته از افراد نقش مهمی ایفا می‌کند.

وی تصریح کرد: چهار مورد از هشت مورد مصارف زکات مربوط به فقرزدایی است و اسلام در این بخش تأکید فراوانی کرده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان اظهار داشت: امروز ما برای فقرزدایی و محرومیت‌زدایی می‌توانیم از زکات استفاده کنیم چراکه زکات عامل مهمی برای فقرزدایی و محرومیت‌زدایی به‌ویژه در مناطق روستایی و مناطق محروم است.

وی به نام‌گذاری شعار سال به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال اشاره کرد و افزود: زکات نقش بسزایی در شکوفایی اقتصاد، تولید و اشتغال دارد.

 آیت‌الله میرعمادی بابیان اینکه زکات، خمس و مالیات ثروت را تعدیل می‌کند عنوان کرد:  وقتی تعدیل ثروت انجام شود، پول می‌تواند به سمت فقر او محرومیت‌زدایی برود از طرفی وقتی زکات به این سمت برود جرائم  و مفاسد نیز کاهش پیدا می‌کند چراکه بیشتر فسادها، جرائم و جنایت‌ها به خاطر بیکاری رخ می‌دهد.

وی بیان کرد: زکات در تعدیل ثروت،کم شدن مفاسد اجتماعی، تقویت حسن نوع‌دوستی و هم‌بستگی اجتماعی می‌تواند مفید باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان مسئله مدیریت زکات را بسیار مهم دانست و گفت: در کشور ما زکات در جایگاه واقعی خود قرار نگرفته است که به‌طور حتم در این راستا باید کارهای مهمی انجام شود.

وی به لزوم فعال شدن کمیته‌های زکات در استان تأکید و تصریح کرد: در رابطه با زکات تبلیغات میدانی خوبی باید در استان انجام شود.

آیت‌الله میرعمادی بابیان اینکه زکات می‌تواند در امر تولید و اشتغال مؤثر باشد، اظهار داشت: آمارهای تولید و اشتغال در این زمینه باید واقعی باشد اینکه گاهی مردم آمارها را با تردید نگاه می‌کنند ناشی از همین مسئله است ازاین‌رو ما اشتغالی می‌خواهیم که  مردم جدول آن را ترسیم و احساس رفاه و آسایش کنند بنابراین هیچ ایرادی ندارد که ما یک آمار واقعی داشته باشیم.

انتهای پیام/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 618506
  • منبع: tasnimnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.