سید منصور موسوی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: عمرمتوسط اتوبوس های واحد اتوبوس رانی شهربروجرد 9 سال بوده که با ورود سالانه 10دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی این شهرمی توان درجهت نوسازی آن گام برداشت.
وی اظهار کرد: با توجه به آزاد سازی قیمت اتوبوس ازسوی دولت وعدم اختصاص اعتبارجهت خرید خودرو به سازمان های اتوبوس رانی توان تامین اعتبارچهارمیلیارد ریالی برای خرید یک دستگاه اتوبوس وجود ندارد.
مدیرعامل سازمان اتوبوس رانی شهر بروجرد اضافه کرد: ماهیت سازمان های حمل و نقل همگانی خدماتی بوده لذا درآمد وهزینه های آنها با هم همخوانی ندارد که این شکاف درآمد وهزینه ای باید توسط کمک های دولت و شهرداری ها جبران و تامین شود.
موسوی بیان کرد: درراستای منویات مقام معظم رهبری مبنی برتاسی ازاقتصاد مقاومتی به عنوان یکی از راهکارهای برون رفت از شرایط و تنگناهای اقتصادی، این سازمان با تجمیع پتانسیل های درون سازمانی اقدام به بازسازی و نوسازی اتوبوس های خود نموده تا مانع ازتوقف حرکت چرخ سازمان شوند.
وی ادامه داد: روزانه بطور متوسط 50 هزار مسافر توسط ناوگان اتوبوسرانی در24مسیر شهری و 22 مسیر روستایی جابجا می شوند که میزان جابجایی درشهرک های اطراف بیشتر است.
مدیرعامل اتوبوس رانی بروجرد افزود: هم اکنون 105 دستگاه اتوبوس کار جابجایی مسافران را در این شهر انجام می دهند که ازاین تعداد 54 دستگاه به صورت خصوصی و 51 دستگاه به صورت دولتی مشغول فعالیت هستند.
موسوی گفت: حذف کامل بلیت کاغذی و جایگزینی کارت های الکترونیکی و راه اندازی سیستم اتوبلیت الکترونیکی یکی ازاقدامات مهم سازمان در راستای تکریم مسافران و تسهیل در تردد بوده که براین اساس110 هزار قطعه کارت بلیط الکترونیک در سطح شهر بروجرد توزیع شده است.
وی اضافه کرد: همکاری و سرویس دهی به دانشجویان دانشگاه های مختلف، شرکت کنندگان در نماز جمعه، و مراسم های عمومی از دیگر فعالیت های این سازمان در بروجرد است.
7273/6052
خبرنگار: آمنه صارمی** انتشاردهنده: مقداد بهاروند احمدی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.