محمود ثمینی روز چهارشنبه در جلسه شورای مبارزه  با مواد مخدر استان افزود: آرامش اقتصادی این افراد باید گرفته شود و کماکان احساس خطر کنند چراکه در اینصورت ریسک قاچاق مواد مخدر کاهش می یابد.

وی با تاکید بر مستندسازی های قانونی در خصوص اموال قاچاقچیان اظهار داشت: شناسایی اموال غیرمشروع این افراد باید توسط کمیته قضایی ستاد مبارزه با مواد مخدر در دستور کار قرار گیرد تا از مال اندوزی غیرشرعی جلوگیری شود.

وی همچنین موثرترین اقدام در حوزه مبارزه با مواد مخدر را فعالیت های پیشگیرانه دانست و گفت: برخی اقدامات در این راستا کارایی دارد اما فاقد اثربخشی لازم است که افزایش شمار معتادان و بازگشت بهبودیافتگان به این بلای خانمان سوز موید این مطلب است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان ادامه داد: آموزش های محله محور و خانواده زندانیان یک اصل بسیار مهم است تا در غیاب سرپرست خانوار فرزندان و همسران آنها دچار بزه نشوند.

ثمینی ماندگاری بهبودیافتگان مواد مخدر را کمتر از پنج درصد تخمین زد و افزود: بدون شک هزینه های درمانی مواد مخدر چند برابر اقدامات پیشگیرانه است بنابراین کمیته های ستاد مبارزه با مواد مخدر به ویژه فرهنگی واجتماعی باید با ارزیابی برنامه های اجرا شده و پرهیز از اقدامات کم اثر، روشهای موثرتری برای مبارزه با این پدیده را تدوین و اجرایی کنند.

وی تاکید کرد: اقدامات پژوهشی فوریت دار در خصوص فعالیت های گذشته انجام شود و چنانچه جهت برنامه های اجرایی با وضعیت کنونی جامعه یکسان نباشد باید در برنامه ریزی ها تجدیدنظر کرد.

وی افزود: مدارس نیزباید آموزش اولیا را با حضور کارشناسان و روانشناسان خبره در دستور کار قرار دهند  و تمام تلاش دستگاهها بر اقدامات پیگیرانه و هم افزار متمرکز شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.