به گزارش خبرنگار مهر، خسرو عزیزی امروز پنج شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: خوشبختانه در دانشگاه لرستان به سرعت امکانات آموزش الکترونیکی فراهم شد و تا پایان فروردین‌ماه، ۷۱ درصد از دانشجویان دانشگاه لرستان از کلاس‌های آموزش الکترونیکی استفاده کرده‌اند تا روند تحصیل متوقف نشود.

وی، افزود: ۲۹ درصد از دانشجویان دانشگاه لرستان نتوانستند از آموزش الکترونیکی استفاده کنند؛ زیرا برخی از آنها در برخی مناطق جغرافیایی در کشور زندگی می‌کنند که ممکن است سرعت و کیفیت اینترنت آن مناطق، به اندازه کافی برای استفاده از کلاس‌های مجازی مناسب نباشد یا برخی دانشجویان، مشکلات دیگری همچون مشکلات مالی برای تهیه لوازم کار دارند که ما هم اینگونه مشکلات را منعکس کرده ایم و پیگیر هستیم تا با همکاری وزارت ارتباطات، استفاده از اینترنت برای آموزش مجازی، رایگان شود.

رئیس دانشگاه لرستان، بیان داشت: خوشبختانه ۹۰ درصد از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان مباحث آموزشی و تدریس خود را از طریق بسترهای الکترونیکی انجام داده‌اند و رویکرد و تلاش ما این است که به ظرفیت کامل یعنی ۱۰۰ درصد در این زمینه برسیم.

خسروی، گفت: یکی از مشکلات نظام دانشگاهی، روش برگزاری کلاس‌های عملی و کارگاهی در شرایط فعلی است که در این زمینه هم پیگیری‌ها برای رفع مشکلات ادامه دارد.

وی، تصریح کرد: ما باید در دوران پسا کرونا بر اساس تجربیاتی که الان کسب کرده‌ایم از روش آموزش ترکیبی یعنی ترکیب آموزش‌های حضوری و آموزش‌های الکترونیکی و غیرحضوری استفاده کنیم که می‌تواند یک راهکار موفق برای نظام آموزش عالی کشور محسوب شود.

رئیس دانشگاه لرستان، افزود: در دوران پسا کرونا بایستی موضوع آموزش‌های از راه دور را در نظام آموزش عالی کشور، تقویت کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1416784
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.