حجت‌الله یارمحمدی روز شنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مرمت و بهسازی این بناهای تاریخی در قالب استحکام‌بخشی و رفع خطر، احیای بخش‌های آسیب‌دیده و بدنه‌سازی درحال انجام است.
وی با اشاره به اینکه برای اجرای طرح مرمت این بناهای تاریخی ۱۸۰ میلیون تومان تخصیص داده شد، بیان کرد: مرمت و حفاظت از آثار تاریخی توسط ستاد بازآفرینی با نظارت میراث فرهنگی انجام می‌شود و در ماه آینده نیز مرمت چند بنای دیگر آغاز خواهد شد.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بروجرد ادامه داد: مرمت بناهای تاریخی کاری مستمر است و براساس اولویت بناهای در معرض خطر، عملیات نجات‌بخشی و استحکام آنها انجام می‌شود.

یارمحمدی مجموع آثار تاریخی شناسایی شده بروجرد را ۴۰۰ اثر اعلام کرد و ادامه داد: تاکنون ۲۰۰ اثر تاریخی این شهرستان ثبت ملی شده‌ است.

وی اضافه کرد: مرمت و نگهداری از بناهای تاریخی برعهده سازمان میراث فرهنگی است و با اولویت بناهای دارای موقعیت اضطراری، بهسازی و بازسازی می‌شود.

وی تاکید کرد: سال گذشته ۲۴ بنای تاریخی شامل مجموعه خانه طباطبایی‌ها، خانه الافتخار السلام، حمام اشترینان، خانه تاریخی حاتمی و حمام تاریخی روستای گیجالی مرمت و بازسازی شده است.

رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بروجرد گفت: اجرای ساماندهی راه پل تاریخی قلعه حاتم، مرمت سرای حافظیه، مرمت سرای قیصریه و سرای یوسفیه در بازار بروجرد از سوی ستاد بازآفرینی از دیگر پروژُه های اجرا شده است.

یارمحمدی افزود: حدود ۲۸۰ هکتار از وسعت شهر بروجرد بنای تاریخی است و  کار مرمت بناهای تاریخی کاری مستمر بوده و براساس اولویت بناهای در معرض خطر عملیات نجات بخشی و استحکام بخشی آن انجام می‌شود

وی اظهارداشت: تاکنون در بروجرد ۲ میراث معنوی و یک میراث طبیعی ثبت شده است.
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.