به گزارش ایرنا الکل سازی فجر پس از هفت سال تعطیلی و رکود به دلیل بدهی بانکی و مشکلات تولید سال گذشته به همت مسوولان و مشارکت بخش خصوصی احیا شد و تا قبل از اسفندماه و شیوع کرونا به صورت معمولی و با مجوزهای اولیه فعال بود.
پس از شیوع کرونا و نیاز مردم به ملزومات مواد ضدعفونی کننده و الکل، احیا و جهش تولید در این کارخانه به هم گره خورد و کرونا با تمام بدی ها و معایبش نقش بی بدیلی در جهش تولید این واحد صنعتی در سالی با همین شعار ایفا کرد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در این خصوص به ایرنا گفت: کارخانه الکل سازی فجر خرم آباد پس از هفت سال رکود پنجم مردادماه پارسال با مشارکت یک سرمایه گذار جدید احیا شد.
محمدرضا صفی خانی افزود: این واحد الکل سازی با ظرفیت سه میلیون لیتر در سال، اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ۵۰ و ۲۰۰ نفر پس از هفت سال با سرمایه ۲۰ میلیارد تومان احیا شده و در این روزها با جهش تولید قابل توجه به یکی از اصلی ترین منابع تامین موادضدعفونی کننده تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: این واحدمشکلات بانکی بسیاری داشت و مسایل مربوط به آن در سال های گذشته بارها در جلسات اقتصاد مقاومتی و نشست های ملی مطرح شد تا اینکه یک سرمایه گذار جدید برای مشارکت در این طرح اعلام آمادگی کرد.
وی ادامه داد:در گام نخست با حضور قوی بخش خصوصی و کمک دستگاههای دولتی مشکلات بانکی الکل فجر برطرف و مجوزهای تولید موقت این کارخانه نیز توسط سازمان غذا و دارو تمدید یا صادر و فعالیت این واحد تابستان سال گذشته از سر گرفته شد.
صفی خانی گفت: باشیوع کرونا در اسفندماه گذشتته مجوزهای نهایی و اجازه افزایش تولید در الکل سازی فجر لرستان صادر و استانداردهای سازمان غذا و دارو نیزفراهم شده و در حال حاضر روزانه سه هزار لیتر الکل در این کارخانه تولید و برای فراوری و ساخت محصولات و ژل ضدعفونی کننده به واحدهای بهداشتی استان عرضه می شود.
وی بدون اشاره به میزان تولید الکل استان گفت: کارخانه الکل سازی دیگر نیز در لرستان فعال و نیاز استان در شرایط مقابله با کرونا برای این محصول تامین شده است.