به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرضا بازدار شامگاه شنبه در سخنانی اظهار داشت: توسط بیش از ۶۰۰ واحد مرغ گوشتی فعال در استان لرستان در سال گذشته ۷۵ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است که این مقدار تولید در مقایسه با تولید ۶۵ هزار تن سال ما قبل آن ۱۰ هزار تن افزایش تولید را نشان میدهد.
وی افزود: متأسفانه در پی شیوع بیماری کرونا در پایان سال ۹۸ وضعیت عرضه و تقاضای مصرف گوشت مرغ دچار چالش شد و همین امر موجب کاهش قیمت مرغ شد، در همین راستا با هماهنگی مجموعه دستگاههای ذیربط شامل حوزه تنظیم بازار استان، مجموعه استانداری لرستان و شرکت پشتیبانی امور دام اقدام به خرید مرغ مازاد واحدهای تولیدی از پنجم فروردین ۹۹ به بعد شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: به منظور جلوگیری از ضرر و زیان تولیدکنندگان مرغ گوشتی ظرف سه روز گذشته بیش از ۸۰ تن مرغ مازاد خریداری شده و بر اساس سیاستهای ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی و استانداردهای لازم، ذخیره سازی شده است.
بازدار ادامه داد: در روزهای آینده نیز مازاد مرغ تولیدی از تولیدکنندگان خریداری و ذخیرهسازی خواهد شد و بخشی که نیاز است بطور مرتب و به صورت مرغ گرم با فعالیت مستمر کشتارگاهها، واسطههای مربوطه و همچنین همکاران ما در سطح شهرستانها وارد بازار مصرف میشود.
وی با بیان اینکه همکاران ما در شهرستانها به عنوان ناظر کشتارگاهها به صورت شبانه روز حضور داشته و فعال هستند، افزود: ستاد تنظیم بازار شهرستانها با مسئولیت فرمانداریها، فعالیت کشتارگاهها را رصد میکنند و امیدوار هستیم این کاهش قیمت، که به علت کاهش کشش بازار و تقاضا حاصل شده است با خرید و ذخیره سازی گوشت مرغ مازاد تولیدی، بازار قیمت را تنظیم و ضرر و زیان حاصل از این موضوع را پیشگیری کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: به منظور تأمین نهادههای مورد نیاز تولیدکنندگان طی مکاتبات انجام شده با وزارت جهاد کشاورزی اقدامات خوبی انجام شده، ذرت و سویا مورد نیاز مرغداران و همچنین علوفه و جو مورد نیاز دامداران تأمین شده است.
بازدار گفت: کشتارگاههای استان در ایام تعطیلات نوروزی به صورت کشیک فعال بوده و تا پایان ۱۶ فروردین به صورت ۱۰۰ درصد مجموعه کشتارگاههای استان فعال خواهند بود تا نیاز استان را تأمین کرده و هم اینکه در امر ذخیره سازی مرغ مازاد تولیدی نگرانی تولیدکنندگان را رفع کنیم.