محمد جواد محمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: در این راستا ۱۵۰ بسته آموزشی و سرگرمی تصویری با موضوعهای ادبی، هنری و فرهنگی توسط مریبان این اداره کل بهصورت داوطلبانه و جهادی تهیه و تدوین شده و بصورت مجازی در اختیار اعضای کانون قرار گرفته است.
وی افزود: به همت مربیان و کارشناسان کانون استان در زمینه های قصهگویی، کاردستی و هنرهای تجسمی، معرفی و روخوانی کتاب، سرود، نمایش، بازی و سرگرمی، پویانمایی، شعرخوانی و دکلمه تولید و به دبیرخانه این طرح در معاونت فرهنگی کانون کشور ارسال شده است.
مدیرکل کانون لرستان با اشاره به برگزاری کارگاه های مختلف مجازی اظهار داشت: کارگاه های ادبی، هنری و فرهنگی به تفکیک پسر و دختر در طول هفته و در زمان هایی که از قبل اعلام می شود با حضور مربیان و اعضا به صورت آنلاین در حال برگزاری است.
محمدی این کارگاه ها را تبادل تجربه بسیار خوبی بین مربیان استان و همچنین بهره مندی اعضا از آموزش دیگر مربیان استان برشمرد و عنوان کرد: اغلب اعضاخواهان ادامه این کارگاه برای همیشه و بعد از تعطیلی مراکز هستند.
وی ادامه داد: همچنین طرح پیک امید کانون در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، همزمان با شیوع بیماری کرونا در کشور و تعطیلی مدارس، مهدکودکها و مراکز فرهنگی هنری ویژه کودکان و نوجوانان به همت کانون پرورش فکری آغاز شده و شرایطی را مهیا کرده تا مربیان داوطلب کانون بتوانند فعالیتها و برنامههایشان را در قالب فایلهای خلاقانه تصویری برای بچهها ارایه کنند.
محمدی گفت: علاقمندان می توانند با مراجعه به نشانی www.omid.kpf.ir و صفحههای کانون در شبکههای اجتماعی فایلهای آموزشی تهیه شده از سوی مربیان مراکز فرهنگی هنری کانون را در زمینههایی مانند کاردستی، قصهگویی، کتابخوانی و معرفی کتاب مشاهده کنند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان لرستان افزود: در همین حال تولیدات مختلف کانون در زمینه فیلم های سینمایی و پویانمایی و فایل تصویری و صوتی برخی از کتابهای کانون با قابلیت ذخیرهسازی (دانلود) نیز در همین فضا در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
محمدی ادامه داد: برای دسترسی آسانتر کودکان و نوجوانان به فایلهایی که مربیان کانون برای همراهی با بچهها تولید و منتشر میکنند، علاوه بر این پایگاه، هشتکهایی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی با عنوانهای #در دل دارم_ امید، #کانون_ امید و #پیک_ امید طراحی شده است.