جهانگیری در این ارتباط تلفنی چگونگی آخرین وضعیت استان به لحاظ تعداد مبتلایان به ویروس کرونا، شرح اقدامات انجام شده توسط ستاد مدیریت این بیماری در استان و مشکلات موجود را ارزیابی کرد.

وی پس از ارایه گزارش  استاندار لرستان بر ضرورت بکارگیری تمامی امکانات برای مقابله با ویروس کرونا تاکید کرد و گفت: همه تجهیزات باید برای درمان مبتلایان بکارگیری شده و مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا با جدیت اجرایی شود. 

 استاندار لرستان نیز گفت:با مشاهده شدن نخستین افراد مشکوک مبتلا به ویروس کرونا اقدامات پیشگیرانه با توجه به حساسیت بالای موضوع در دستور کار قرار گرفت  که در این راستا ستاد استانی  مدیریت کرونا  تشکیل، کمیته ها و اعضای آن مشخص و وظایف و دستورالعمل ها به آنها ابلاغ شد.

سید موسی خادمی افزود: همچنین دانشگاه علوم پزشکی لرستان و مجموعه کارکنان آن به عنوان خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا مشخص و تمامی دستگاههای اجرایی ملزم به همکاری و تهیه امکانات دانشگاه علوم پزشکی استان شدند که از این رو تجهیز بیمارستان های مخصوص بیماران کرونایی در سطح استان انجام شد و امکانات مورد نیاز کادر پزشکی در اختیار آنان قرار گرفت .

وی ادامه داد: ساز و کار مبارزه با ویروس کرونا در استان لرستان بر پیشگیری از شیوع آن بنا شد و در همین خصوص موضوع فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به عموم مردم توسط رسانه ها، مطبوعات، فضای مجازی و صدا و سیمای مرکز استان در دستور کار قرار گرفت .

وی تصریح کرد: در راستای عملیات پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا کمیته های استان اقداماتی از قبیل شناسایی اماکن پرخطر، ضدعفونی و گندزدایی آن همچنان در دستور کار دارند و تعطیلی مدارس و دانشگاه ها در اوایل این شرایط  انجام شد.

استاندار لرستان گفت:  با توجه به قرار گرفتن استان در مسیر های محوری کشور جاده های آن از استان های پرتردد کشور به خصوص در ایام نوروز به شمار می‌رود و سالانه مقصد گردشگری بسیاری از مسافران نوروزی می باشد که طی اطلاعیه های جداگانه از هموطنان خواسته شده با توجه به شرایط کنونی به لرستان سفر نکنند .

خادمی افزود: همچنین  از کسبه و بازاریان خواسته شد در شرایط کنونی که ویروس کرونا در اماکن پر جمعیت خطر بیشتری را متوجه مردم می کند با در نظر گرفتن  حساسیت موضوع نسبت به تعطیلی این اماکن اقدام کنند . 

وی ادامه داد:  استقراراکیپ های تشخیص مبتلایان به این ویروس در ورودی های استان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و هلال احمر به صورت شبانه روز در حال انجام است و در صورت برخورد با مورد مشکوک ضمن هدایت آنها به محل های خاص تدارک دیده شده، جهت انجام آزمایشات به کادر درمانی معرفی می‌شوند تا اقدامات لازم انجام شود .

خادمی گفت: استفاده از ظرفیت تشکل های مردم نهاد و سمن ها جهت توزیع اقلام بهداشتی و ارائه آموزش ها طبق دستورالعمل های وزارت بهداشت به صورت مدون و برنامه ریزی شده در حال انجام است و پزشکان نامی استان نیز آموزشها و آگاهی‌بخشی به مردم مناطق مختلف شهرستان ها را به صورت دوره ای انجام می دهند .

‌وی ‌با اشاره به توزیع  دوره ای اقلام بهداشتی میان مناطق حاشیه نشین لرستان اظهار داشت: پس از شیوع بیماری کرونا و تاثیر آن بر بازار با توجه به نزدیک بودن ایام نوروز ۹۹ اقدامات در زمینه تامین مایحتاج اولیه مردم مانند گوشت، برنج، مرغ و میوه انجام شده و بازار استان  در این زمینه مشکلی نخواهد داشت . 

خادمی اضافه کرد:  همچنین با توجه به پایان درمان برخی از مبتلایان به ویروس کرونا و گذراندن دوره نقاهت آنان، با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و سپاه حضرت ابوالفضل استان محلی برای بیماران ترخیص شده  تجهیز شده که در صورت لزوم بیماران جهت گذراندن دوره نقاهت به این محل منتقل و سپس مرخص خواهند شد .

طبق آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان تعداد مبتلایان به این ویروس در استان تا پایان روز ۲۵ اسفند ماه ۲۸۹ نفر ذکر شده که از این تعداد ۲۵ نفر جان باخته،  ۴۹ نفر بهبود یافته اند، ۱۳۵ نفر بستری و ۸۰ نفر دیگر به صورت مراقبت در منزل می باشند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.