علی رضا نخعی روز شنبه در حاشیه بازدید از روند ضدعفونی سازی مدارس نواحی یک و ۲ اظهار داشت: همه مدارس لرستان در جهت مقابله با کرونا ویروس ضد عفونی شده و محیط مدارس آلودگی ندارند.

وی افزود: آمادگی کامل برای مراقبت از دانش آموزان در مدارس وجود دارد و و مواد ضد عفونی هم به اندازه کافی خریداری شده و در مدارس وجود دارد. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان با بیان اینکه دانش آموزان می توانند از طریق شبکه آموزش سیما درس های مربوط به خود را طبق جدول زمانبدی مشخص شده دریافت نمایند، بیان کرد: در حال رایزنی با شبکه افلاک هستیم تا  آموزش ها را از طریق شبکه استانی هم تکرار شود تا دانش آموزان از فرآیند آموزش عقب نمانند.

 به دستور وزیر بهداشت به عنوان رئیس ستاد ملی مبارزه با کرونا همه مدارس سراسر کشور از فردا به مدت سه روز( شنبه، یکشنبه، دوشنبه) تعطیل اعلام شدند.

اکنون ۳۲۰ هزار دانش آموز در لرستان تحصیل می کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.