علی نجات نورعلی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود : شهرداری نورآباد بسیار کم درآمد است که توان تامین و خرید ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز را برای مقابله در هنگام بحران سیل ندارد.
وی اظهار داشت: سیل ۶ اسفند از نظر میزان و حجم دو برابر سیل ۱۲ فروردین ماه سالجاری بود که برای مهار آن با کمبود امکانات و تجهیزات مواجه شدیم.
شهردار نورآباد بیان کرد : با این وجود قبل از سیلاب با ایجاد خاکریز های خاکی، لایروبی کانال ها اقدامات پیشگیرانه انجام گرفت و در هنگام و بعد از سیل نیز از تمام ظرفیت موجود استفاده شد.
نورعلی بیان کرد :از ساعات اولیه پس از سیل عملیات جمع آوری و پاکسازی شهر از بقایا و آثار بجامانده ازسیل آغاز شده است
وی افزود: کار شستشو و پاکیزه کردن معابر نیز با همکاری شهرداری های خرم آباد، هرسین، الشتر و هفت چشمه همچنان ادامه دارد و امیدواریم به زودی شهر را در آستانه بهار تحویل شهروندان دهیم تا امید در شهر ایجاد شود.
سیل هفته گذشته بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان به شهر و روستاهای مختلف لرستان خسارت وارد کرده است.
بارش های سیل آسا از دوشنبه پنجم اسفند ماه تا ظهر چهارشنبه در استان جریان داشت و بر اثر آن خسارتی به بخش های زیر ساختی استان وارد شد.
میانگین این بارندگی های در لرستان به ۱۰۴ میلیمتر رسید که در این مدت نورآباد با میانگین بارندگی ۱۴۴.۹ میلیمتر بیشترین بارش را داشته است.
این بارندگی ها در خرم آباد ۸۹ میلیمتر، بروجرد۱۱۷.۳، الیگودرز ۸۳.۱، کوهدشت ۹۴.۹، دورود۱۲۸.۸، الشتر۱۲۲، ازنا ۸۹.۸، رومشکان ۹۹.۳ و سراب دوره ۱۰۵.۱ میلیمتربه ثبت رسیده است.