شهردار خرم آباد در این آیین گفت: نخستین سرای محله حاصل تفکر جمعی و پیگیری شورای شهر در زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی ایجاد شده که تلاش می شود با همکاری دستگاههای فرهنگی و مشارکت مردم در سایر نقاط شهری ایجاد شوند.

محمد شریفی مقدم اظهار داشت:‌ سراهای محله‌ها بستری برای افزایش مشارکت شهروندان در برنامه‌های اجتماعی فرهنگی و  پل ارتباطی بین مدیریت شهری و شهروندان محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: بسیاری از آسیب‌های مختلف ریشه در ناآگاهی های اجتماعی دارد و شهرداری با همراهی شورای شهر تلاش می‌کند با توسعه سراهای محله، فرهنگ مشارکت و آموزش‌های همگانی را میان شهروندان نهادینه کند

وی تصریح کرد: سرای محله کلاس های آموزشی با محوریت اجتماعی، فرهنگی و هنری رابه صورت رایگان برگزار و با توجه به اینکه در مناطق حاشیه نشین دایر می شود نسبت به افزایش مهارت های زندگی به ویژه برای زنان و مادران اقدام می کند.

در اساسنامه شوراهای محله کشور ۶ هدف عمده از جمله افزایش مشارکت مردمی در اداره شهر با بهره گیری از توانمندی و ظرفیت های مادی و معنوی شهروندان و استفاده موثر از امکانات محلات، افزایش اعتماد و ایجاد ارتباط متقابل بین شهرداری و ساکنان محلات، تلاش برای احیای و برجسته سازی هویت و جایگاه هر محله و افزایش اعتماد و ارتباط متقابل بین شهرداری و ساکنان محلات ترسیم شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.