فاطمه یاراحمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بیش از نیمی از این بیماران زن و اغلب دارای تحصیلات دانشگاهی مستعد و با ظرفیت بالای علمی و هنری هستند .
وی با اشاره به مشکلات جسمی و روحی این بیماران برخی از بیماران ام اسی ویلچری بوده و در مجموع این بیماران برای تامین دارو و هزینه های درمان از جمله ام. آر. آی با مشکلاتی مواجه هستند که نیازمند همکاری، هماهنگی و تعامل دستگاه های ذی ربط هستیم.
یاراحمدی تعداد بیماران خاص این شهرستان را حدود پنج هزار تن عنوان کرد و افزود: برای حمایت از بخاص اقدامات فراوانی برای جلب مشارکت خیرین صورت گرفته و انتظار می رود با حمایت خیرین و دستگاههای مرتبط بستر اشتغال برای این قشر از بیماران که درصدی بالایی از آن ها را بانوان تشکیل می دهند فراهم کنیم.
وی با اشاره به ارائه خدمات از سوی انجمن به بیماران ام اس تصریح کرد: ارائه خدمات به طور ویژه و مستقیم به بیماران مبتلا به ام اس از سوی انجمن صورت می گیرد اما اغلب بیماران برای ادامه درمان باید مرتب به تهران سفر کنند که علاوه بر سختی سفر باید متحمل هزینه های فراوان شوند.
مسوول انجمن بیماران خاص بروجرد ضمن ابراز ناراحتی از فلج و زمینگیر شدن این بیماران به علت نداشتن هزینه های درمان عنوان کرد: برخی داروهای این بیماران از جمله بیماران صرعی تحت پوشش بیمه قرار ندارد و اکثر این افراد عضو خانواده هایی بی بضاعت هستند.
وی افزایش امار بیماران خاص به ویژه بیماران ام اسی را نگران کننده دانست و گفت: در سال ۸۲ مجموع بیماران ام اس بروجرد ۸۰نفر بودند و اکنون به ۴۹۵تن رسیده است.