زهرا نصیری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به مشکلات آموزشی و کمبود مدرس و مربی تخصصی قرآن در این شهرستان، اظهارکرد: در شهرستان پل‌دختر در حوزه آموزش حفظ و تجوید باید مربیان تخصصی ورود پیدا کنند هر چند که اساتید خوبی هم در سطح شهرستان وجود دارد.

وی، حضور استاد صوت و لحن در جامعه قرآنی پلدختر را نیاز مبرم دانست و اضافه کرد: استاد صوت و لحن باید با استقرار در شهرستان‌های پلدختر و معمولان چندین مربی صوت و لحن را برای حل مشکل صوت و لحن قرآن‌آموزان شهرستان پلدختر تربیت کند چراکه یکی‌از مهم‌ترین مشکلاتی که باعث شده است قرآن‌آموزان این شهرستان در مسابقات قرآنی حائز رتبه نشوند عدم آموزش صوت و لحن به شکل تخصصی است.

نصیری ادامه داد: دوره‌های آموزشی تربیت مربی نباید فقط در مرکز استان لرستان برگزار شود بلکه این دوره‌ها باید در سطح تمام شهرستان‌ها برگزار گردد چراکه برای خیل زیادی از قرآن‌آموزان ما مقدور نیستند که برای طی دوره آموزشی قرآنی چندین ماه به مرکز استان سفر کنند.

ناکافی بودن تجهیزات و امکانات آموزشی مؤسسات قرآنی

مدیر مؤسسه قرآنی جامعةالقرآن پل‌دختر به ناکافی بودن تجهیزات و امکانات آموزشی در مؤسسات قرآنی اشاره کرد و افزود: امکانات اولیه مورد نیاز برای فعالیت یک مؤسسه قرآنی ازجمله رحل، کتاب قرآن و لوحه آموزشی در مؤسسات کم است و گاهاً کتاب و رحل توسط اولیای قرآن‌آموزان تهیه می‌شود این در حالی‌است که قرآن‌هایی که برای آموزش استفاده می‌شوند باید در قطع مناسب و خط مناسب استاندارد برای آموزش باشند.

وی با ذکر این مطلب که مؤسسه قرآنی جامعةالقرآن پل‌دختر از سال ۸۴ تاکنون شروع به فعالیت کرده است به حضور کم‌رنگ خیرین حوزه قرآن برای تقویت مؤسسات قرآنی اشاره کرد و افزود: در طول ۱۴ سال فعالیت تمام کمک اعتبار خیرین به این مؤسسه قرآنی کمتر از ده میلیون بوده که در عناوین مختلف و به شکل ودیعه توسط خیرین پرداخت شده است این در حالی‌است که عمده تجهیزات مؤسسه قرآنی توسط اولیای دانش‌آموزان تهیه شده است.

نصیری با تاکید بر توجه بیشتر به فضای مؤسسات قرآنی، خاطرنشان کرد: مکان مؤسسات با توجه به اعتبار کم در شأن قرآن نیست و این در حالی‌است که کهنگی تجهیزات موسسات قرآنی نیز از دیگر مشکلات مؤسسات قرآنی است چراکه در مؤسسه قرآنی جامعةالقرآن یک کولر گازی یا خنک‌کننده قوی وجود ندارد.

مدیر مؤسسه قرآنی جامعةالقرآن پل‌دختر با ذکر این مطلب که در جریان سیل اخیر مؤسسات قرآنی این شهرستان نیز دچار آسیب شدند، ادامه داد: بخشی از وسایل مؤسسه قرآنی جامعةالقرآن شهرستان پل‌دختر به‌دلیل رسیدن رطوبت و نم به آنان دچار خسارت شد.

اکثر مؤسسات قرآنی در ساختمان استیجاری فعالیت می‌کنند

نصیری با یادآوری این مطلب که در حال حاضر ۶۰ نفر قرآن‌آموز در مؤسسه قرآنی جامعةالقرآن شهرستان پل‌دختر فعالیت دارند، ادامه داد: بعد از سیل اخیر مؤسسات شهرستان‌های پلدختر و معلولان به مدت سه ماه تعطیل شدند این در حالی‌است که آلودگی شهر و نبود امکانات قوی برای وجود فعالیت در مؤسسه باعث ریزش قرآن‌آموزان شده است.

مدیر مؤسسه قرآنی جامعةالقرآن پل‌دختر با ذکر این مطلب که تمام مؤسسات قرآنی در ساختمان استیجاری فعالیت می‌کنند، ادامه داد: جدی‌ترین مشکل مؤسسات قرآنی، نبود فضا است این در حالی‌است که شهرداری باید زمین برای ساخت فضای مؤسسات در اختیار موسسات قرآنی قرار دهد.

وی با ذکر این مطلب که اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی از مؤسسات قرآنی آن طوری‌که بایسته و شایسته است حمایت نمی‌کنند، خاطرنشان کرد: مؤسسه قرآنی جامعةالقرآن پل‌دختر فعال‌ترین مؤسسه شهرستان پلدختر است چراکه از ۶۰ نفر شرکت‌کننده در آزمون و مسابقات سراسری قرآن از شهرستان پلدختر ۵۴ نفر، قرآن‌آموز این مؤسسه بودند.

نصیری با بیان این‌که مؤسسات قرآنی باید در بهترین و پُرجمعیت‌ترین فضاهای شهری فعالیت داشته باشند، ادامه داد: مؤسسات قرآنی باید در خیابان‌ها و مسیر اصلی باشند اما متاسفانه در شهرستان پلدختر ما هر سال باید مکان مؤسسه را جا به جا کنیم.

انتهای پیام

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.