علی آشتاب روز چهارشنبه با اعلام این مطلب افزود: ازمجموع یک هزار و ۹۸۰ درخواست مطرح شده در کمیته بدوی و تجدید نظر، یک هزار و ۴۵۵ درخواست، تایید و برای اقدام های بعدی به سازمان تامین اجتماعی ارسال شد. 

وی ادامه داد: مطابق آئین نامه بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور، باید عوامل زیان آور در کارگاه ها کاهش یافته یا از بین برود تا از این طریق نیروی کار در فضایی ایمن فعالیت کرده و پس از دوران بازنشستگی در سلامت کامل به زندگی اجتماعی خود ادامه دهد.

وی با بیان اینکه ایمنی و بهداشت کار بنگاههای اقتصادی به صورت دوره ای و زمان بندی شده  بررسی و نظارت می شود اظهار داشت:‌ بنا بر قانون بازنشستگی پیش از موعد مشاغل سخت و زیان آور، چنانچه تنشی بالاتر از ظرفیت طبیعی بر اثر عوامل فیزیکی، شیمیایی، مکانیکی و بیولوژیکی محیط کار غیراستاندارد، به کارگران بیمه شده وارد شود، می توانند تقاضای بازنشستگی بدهند.

آشتاب در خصوص نحوه عملکرد کمیته بررسی مشاغل سخت و زیان آور اظهار داشت: تمامی کارگران  مشاغل سخت و زیان آور با ۲۰ سال سابقه کار متوالی و یا ۲۵ سال سابقه کار متناوب می توانند درخواست بازنشستگی داشته باشند تا تقاضای آنها در کمیته های تخصصی، بدوی و تجدید نظر مرتبط با شغل آنها مورد بررسی قرار گیرد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان افزود :برای رسیدگی به پرونده متقاضیان بازنشستگی بیش از موعد در مشاغل سخت و زیان آور، امسال کمیته بدوی بررسی و احراز این مشاغل با تشکیل ۲۹ جلسه و کمیته تجدید نظر مربوطه با ۹ جلسه نسبت به بررسی و احراز شرایط کارگران مشمول اقدام کردند. 

اکنون تعداد تعاونی‌های فعال در لرستان به ۲ هزار و ۸۰۵ واحد رسیده که حدود ۲۸ هزار نفر در این بخش مشغول به کار هستند و مشخصات ۱۲۵ هزار کارگر بیمه شده در لرستان ثبت شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.