محمود ثمینی روز سه شنبه در گردهمایی گزینشگران استان اظهار داشت : گزینشگران علاوه بر رعایت اصول تعریف شده، سعه صدر را در ارتباط با مردم مد نظر داشته و مراقب باشند حقی ضایع نشود.
وی عنوان کرد: در گزینش افراد باید وارد مسائل شخصی، گروهی، جناحی و دستهای افراد نشویم و به گونهای گزینش کنیم که بهترین افراد از لحاظ توانایی های علمی و اخلاقی وارد چرخه نظام شوند چراکه توسعه و پیشرفت نظام به انتخاب این افراد بستگی دارد.
ثمینی ضمن اشاره به اینکه ملاک و میزان انتخاب، حال فعلی افراد است، افزود: هیچ کس معصوم و صد در صد مبرا از گناه نیست و اگر گذشته هر فردی را کنکاش کنیم ممکن است موردی پیدا شود که اگر این مورد جزئی بوده و خلاف موازین نظام نباشد، مشکلی ندارد.
وی با تاکید بر اینکه افرادی هم که وارد سیستم اداری می شوند حقوق مردم را ضایع نکنند تصریح کرد: هدف در مصاحبه شناخت است نه محاکمه و مصاحبه افراد با ۲ محور بررسی شرایط تخصصی و اطلاع از زوایای پنهانی مد نظر است انجام شود.
وی گفت: در مصاحبه باید با برخورد درست، به مردم آرامش و اطمینان دهید و از شخص گزینش شونده ذهنیت منفی نداشته باشید و این مهم را با رعایت بی طرفی انجام دهید.
ثمینی عنوان کرد: گزینشگران نقش تسهیل گر و مراقبت کنندگی را نیز برعهده دارند و باید در نظر داشته باشند که افرادی که وارد چرخه ادارات می شوند علاوه بر خدمتگزاری، تعهد و تدین، بر کارآمدی سیستم اداری دولت و نظام بیفزایند.
ثمینی گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پس از گذشت ۴۰ سال آزمایش های بزرگی را پشت سر گذاشته و به مرحله ای از علم و دانش رسیده که دشمنان نظام نمیتوانند دانشی را در انحصار خود نگهدارند که بدون شک گزینش صحیح در انتخاب افراد و کارآمدی نظام موثر بوده است.