به گزارش ایرنا، محمدرضا صفی خانی روز چهارشنبه در آیین تجلیل از صادرکنندگان برتر استان افزود: این به معنای عدم حمایت از واحدهای راکد یا مشکل دار نیست اما باید به نحوی اقدام شود که ظرفیت واحدهای موفق نیز افزایش یابد تا روند رو به رشد آنان متوقف نشود.
وی با تاکید بر ارایه محصولات رقابت پذیر تصریح کرد: در شرایط امروز کشور تولید، صادرات و حضور در بازار جهانی رقابت، کار سختی است، بنابراین باید از تولید کنندگان بخصوص فعالان در زمینه صادرات به صورت ویژه تجلیل شود.
وی ادامه داد: باتوجه به اینکه انقلابهای مختلفی در صنعت گذراندهایم و در آستانه انقلاب چهارم صنعتی هستیم چنانچه اقتصاد و صادرات خود را جهانی نکنیم مشکلاتی را خواهیم داشت.
صفی خانی با اشاره به به تغییر نیاز بازار گفت: باید بپذیریم اگر تعاملات بین بخش خصوصی، گروه های اجتماعی و رسانه ها وجود نداشته باشد نمی توان کاری از پیش برد.
وی افزود: برخی اظهارنظرها در خصوص ورود ۹۰۰ میلیون دلار به استان و رشد ۲۵ درصدی اقتصاد صحت ندارد چراکه در صورت وجود چنین مبلغی می بایست وضعیت استان بسیار بهتر از حال حاضر می شد.
وی ادامه داد: بیشترین مبلغی که برای تسهیلات زودبازه در استان تخصیص یافته ۳۷۰ میلیارد تومان گزارش شده است.
در این مراسم از ۱۸ صادرکننده نمونه لرستان تجلیل شد.
به گفته رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با توجه به اینکه صادرات استان از مبادی مختلفی انجام می شود آمار نهایی این بخش در سالجاری تاکنون جمع بندی نشده اما هشت ماهه امسال ۲۲ قلم کالا از لرستان به ۲۰ کشور صادر شده است.
به طور متوسط صادرات لرستان از حدود ۹۰ میلیون دلار در سال ۹۲ به ۳۵۰ میلیون دلار طی سال گذشته رسیده است.