جاسم محمدی فارسانی روز شنبه با اعلام این خبر بیان کرد: این طرحها بر اساس شرایط محیطی متقاضیان، علاقهمندی، استعداد و تخصص فنی با اولویت خانوارهای تحت حمایت و فرزندان مددجو اجرا میشود.
وی با اشاره به نحوه ارایه تسهیلات به متقاضیان افزود: هزینه اجرای این طرحها بالغ بر ۵۸ میلیارد تومان است که از محل اعتبارات اشتغال کمیته امداد و تسهیلات تبصره ۱۶ بانکی تامینشده است.
وی با تاکید بر اینکه سیاست اشتغال این نهاد حمایت از مشاغل خرد و زودبازده است افزود: اشتغال اجراشده درزمینه کشاورزی، صنایعدستی، خدماتی و دامپروری بوده است.
فارسانی بابیان اینکه طرحهای خوداشتغالی و پرداخت تسهیلات درزمینه کسبوکار برای افراد آموزشدیده اجرا میشود افزود: حمایتهای فنی، مشاوره و نظارت ناظران بعد از اجرای طرح به مدت پنج سال ادامه دارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان گفت: همچنین هشت میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به بیمه اجتماعی مددجویان کمیته امداد استان تخصیص داده شد.
محمدی فارسانی با اشاره به برنامه توانمندسازی مددجویان تحت حمایت این نهاد در عرصه های اقتصادی و اجتماعی افزود: درآمد پایدار و تامین امنیت مشاغل با پرداخت حق بیمه از فعالیتهای اختصاصی این نهاد است.
وی با بیان اینکه هماکنون ۶هزار و ۷۳۷ نفر از مزایای این طرح بهرهمند هستند اظهار داشت: از این تعداد سه هزار و ۶۳۳ نفر زنان سرپرست خانوار زیر ۵۰ سال، سه هزار و ۱۰۴ نفر مردان وزنان ساکن در مناطق روستایی و عشایری و ۸۰۰ نفر مجری طرح خوداشتغالی هستند.
مدیرکل کمیته امداد لرستان به نحوه استفاده این طرح اشاره کرد و گفت: جهت حمایت از درآمد پایدار، توجه به رونق تولید و فضای کسب و کار تنها مجریان طرح مشاغل خوداشتغالی از طرح پرداخت بیمه رایگان برخوردار میشوند.
اکنون ۹۰ هزار خانوار با جمعیت ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد لرستان است که از این مجموع ۶۷ هزار و ۸۰ نفر مددجوی معیشت بگیر هستند و ۱۱ هزار و ۵۱۳ خانوار در مناطق سیلزده لرستان دچار آسیب شدند.