شهاب حیدری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: شناسنامه سایبری دستگاههای اجرایی استان با هدف شناسایی تعداد و نوع سرویس‌ها و همچنین شناسایی (آی پی) آنها تهیه شده است.

وی با اشاره به تشکیل ۱۲ جلسه ماهانه کمیته فنی و کارشناسی قرارگاه پدافند غیرعامل ادامه داد: اقدامات مهمی در راستای داشتن ارتباطات امن و اطلاع‌رسانی در مورد ۱۴ آسیب‌پذیری مهم و حساس برای دستگاه‌های اجرایی صورت گرفته که رونمایی از اطلس سایبری مهمترین این فعالیت ها است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان گفت: طرح ابتکاری اطلس سایبری با سه فاز مختلف، برای نخستین بار در این استان رونمایی واین طرح با هدف تکمیل زنجیره پایش، رصد امنیتی زیرساخت‌های مخابراتی و ورودی‌ شبکه دستگاه‌های اجرایی استان اجرایی شده است.

حیدری تصریح کرد: با اجرای این طرح، تامین امنیت سایبری استان در سه فاز پیگیری می شود که فاز صفر آن سال گذشته با تکمیل و راه‌اندازی مرکز پایش امنیت سایبری - استیجاری در مرکز آپای دانشگاه لرستان انجام شده است.

وی گفت: در این فاز علاوه بر ایجاد شناسنامه سایبری برای تمامی سامانه ها و پورتال ها، راه اندازی مرکز مانیتورینگ (کنترل) متمرکز امنیت سایبری نیز انجام شد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان افزود: در این راستا دسترسی پذیری سرویس ها و شبکه دستگاه ها، سامانه تله بدافزار، قطعی ها در گره ها و سامانه ادارات، مشخصات کیفی شبکه ارائه دهنده خدمات، مخابرات و زیرساخت بررسی و حملات بدافزارها و نقاط آسیب دستگاه ها شناسایی می شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.