به گزارش ایرنا، محمود ثمینی روز چهارشنبه در مراسم تجلیل از دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی لرستان در سالن علامه طباطبائی با اشاره به به ظرفیت ها و توانمندی های لرستان در حوزه های مختلف، عنوان کرد: برخی رشته های مورد نیاز از سوی دانشگاه علمی کاربردی استان احیا شده و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان ادامه داد: بسیاری از رشته های دانشگاهها بازار کار ندارند این در حالی است که افراد زیادی با نگاه اشتغال و کسب در آمد وارد دانشگاه ها می شوند.
ثمینی عنوان کرد: خوشبختانه در سال های گذشته دانشگاه علمی کاربردی در این مسیر قرار گرفته و دانش آموختگان علاوه بر اینکه مراحل علمی را پشت سر می گذارند، مهارت های مورد نیز را همزمان دریافت می کنند.
وی با تاکید بر مهارت افزایی این دانشگاه اضافه کرد: دانشگاه علمی کاربردی در پیشرفت کار، اشتغالزایی و کارآفرینی تاثیر گذار است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان افزود: دانشجویان این دانشگاه محیط علمی را تجربه کرده اند و سایر توانمندی های مورد نیاز ارتباط با جامعه را دریافت می کنند که این امر در توسعه جامعه بسیار تاثیر گذار است.
ثمینی اظهار داشت: اهمیت علم و دانش بر کسی پوشیده نیست و جامعه ای که افراد آن آگاه، بالغ، باسواد و اهل علم باشند توسعه یافته محسوب می شود.
وی با بیان اینکه توسعه یافتگی نخبگان در جامعه توسعه یافته منجر به سازمان های بالنده خواهد شد افزود: تناسب تحصیلی با شرایط و نیازهای جامعه بسیار مهم است.