به گزارش ایرنا گودرز امیری روز پنجشنبه در آیین بهره برداری پروژه های تعمیری مناطق سیل زده لرستان در سالن همایش‌های بانک صادرات لرستان اظهار داشت: سیل ویرانگر فروردین ماه امسال ۱۱هزار میلیارد تومان به لرستان خسارت وارد کرد که هشت هزار میلیارد تومان آن مربوط به زیرساخت ها می باشد.

وی افزود: تاکنون یکهزار و ۱۲۵ میلیارد تومان به بخش مسکن، ۳۳۰ میلیارد تومان به بخش معشیت مردم، ۲۲۰میلیارد تومان به بخش روستایی، ۲۹۰ میلیارد تومان بلاعوض کشاورزی و همچنین ۲۷۰ میلیارد تومان بخش کشاورزی تسهیلات به سیل‌زدگان پرداخت شد.

وی افزود: یکهزار میلیارد تومان اعتبار در اختیار دستگاه اجرایی و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب توسط دولت به بخش کشاورزی، زیرساخت و مجتمع ورزشی در اختیار استان گذاشته شده است.

معاون استاندار ادامه داد: در زمان بحران سیل به مدت یکماه هرشب جلسه برگزار می‌شد تا مشکلات برطرف شود و تا کنون نیز اقدامات مطلوبی صورت گرفته است.

امیری با اشاره به اینکه چهارهزار میلیارد تومان اعتبار دیگر در اختیار استان قرار گرفت افزود: اما با توجه به اینکه سیل سه استان را مستقیم و ۱۷ استان را درگیر بحران کرد، انتظارات باید منصفانه باشد

وی با اشاره به تخصیص اعتبار بازسازی ۱۶۰ دستگاه پل از مجموع ۷۰۰ دستگاه پل آسیب دیده گفت:  ۲هزار و ۵۰۰ کیلومتر جاده بر اثر سیل تخریب شده، ۳۱۰ مدرسه از بین رفت و نیاز به بازسازی دارد.

معاون استاندار با بیان اینکه تا کنون ۶۶ مدرسه سیلزده بازسازی شده است تصریح کرد: تنها ۹۱ مدرسه تعیین تکلیف شده و به کمک خیرین نیاز داریم.

امیری اضافه کرد: هفت میلیاردو ۴۰۰ میلیون تومان به مجموعه های تخریب شده ورزشی اختصاص یافته اما کافی نیست باید با بازسازی آنها زمینه کاهش آسیب اجتماعی را فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات سیل امسال ۱۷ مرداد ابلاغ شده گفت: تنها استانی که توانسته اعتبارات سیل را دریافت کند لرستان بوده  بنابراین انتقادات باید منصفانه باشد.

امیری ادامه داد: یکهزار میلیارد تومان برای لایروبی رودخانه های استان نیاز است که تنها ۴۵ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

وی اضافه کرد: ۴۰ کیلومتر از جاده پلدختر از بین رفته که اگر در ۱۴ کیلومتر آن دیواره ساحلی ایجاد نشود در سیل آینده دچار بحران خواهیم شد.

معاون استاندار اظهار داشت: یک چهارم کل تسهیلات کشور در بحث بحران به لرستان اختصاص یافت و دولت در این راستا برای استان سنگ تمام گذاشت و تا ۲هفته دیگر اتفاقات خوبی خواهد افتاد.

امیری گفت: در ۲سال گذشته هیچ واحد تولیدی توسط بانک ها تملک نشده همچنین از ۱۲۰ واحد تملیکی ۱۳ واحد واگذار شده است.

معاون استاندار افزود: ۴۸ واحد تولیدی در استان احیا شد و ۲۷ واحد تولیدی جدید شروع بکار کرده است.

وی بیان کرد: تسهیلات پرداخت شده به سرمایه گذاران باید به چرخه اقتصادی استان بازگردد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.